Ele sunt ispitele de la Insula iubirii, sezonul 5! Emisiunea începe pe 22 aprilie la Antena 1

Publicat: 11/04/2019 | 13:05

Fanii emisiunii “Temptation Island – Insula Iubirii” numără zilele până când va începe noul sezon #irezi5tibil. Așa cum era de așteptat, înainte de prima ediție a show-ului, prezentat de Radu Vâlcan, s-a aflat cine sunt ispitele care vor sta față în față cu concurenții care au acceptat să meargă în Thailanda ca să își testeze relația de iubire.

Citește și: Mărturisire șocantă pe platourile de filmare de la Insula Iubirii: “Am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi…”

Cine sunt ispitele de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, sezonul 5

Printre ispitele sezonului 5 de la “Insula Iubirii” se numără: Nicoleta Dragne, Irina Stroia, Adrian Savin, Adrian Demetrian, Mircea Moldovan şi Ionuţ Gojman. Acesta din urmă a ales să devină ispită, după ce a părăsit-o pe Mirela Baniaș, una dintre participantele sezonului trecut ale show-ului difuzat la Antena 1. De altfel, modelul de care bruneta s-a îndrăgostit în Thailanda a fost dezamăgit de faptul că aceasta a încercat să se împace cu fostul iubit, motiv pentru care a ales să apară și în noul sezon, chiar dacă în show este și fostul partener al Mirelei Baniaș.

“Mă mențin pe rolul meu de ispită. Nu mai sunt Mircea omul, sunt Mircea ispita. Îmi fac datoria mea. Mă cunosc foarte bine, eu nu cad foarte ușor în ispită”, a declarat Mircea Moldovan, relatează VIVA!.

Citește și: Sexoasa ispită de la ”Insula iubirii” s-a întors la logodnic! Prețul împăcării a fost o super-vacanță

Nicoleta Dragne este pentru a treia oară ispită la “Temptation Island – Insula Iubirii”. “Nu mi se pare atât de dificil să fii ispită. Depinde cum te pliezi pe caracterele celorlați. Mie mi-e ușor, mă pliez pe orice tip de persoană, fie că e serios, mai glumeț, mai supărat, orice. Eu cred că toate lucrurile care se întâmplă pe Insula Iubirii scot la iveală niște chestii cu care cuplurile vin de acasă. Sunt lucruri ascunse pe care nu le recunosc sau de care nu sunt conștienți. Nu cred că într-o lună ți-ai uitat și partenera, ești și îndrăgostit, vrei și 3 copii cu ispita, ți-ai uitat iubita”, a mărturisit Nico, potrivit sursei citată mai sus.

Colega ei, Irina Stroia, are 23 de ani, este consultant estetic și este pregătită pentru noile provocări de pe platourile de filmare din Thailanda. Printre cei care participă pentru prima dată la show-ul de la Antena 1 în calitate de ispită se numără și Adrian Savin. “Rolul de ispită te motivează, te face să-ți descoperi abilitățile. Am învățat că nu trebuie să te mulțumești cu puțin și că viața merge mai departe. Dacă persoana potrivită nu este lângă tine, oricând poți găsi pe altcineva”, a afirmat Adrian Savin, conform VIVA!.

Adrian Demetrian sau Dem, așa cum îi spun prietenii, este cunoscut drept rapper-ul din casa “Big Brother”. Adrian a mai avut colaborări și cu Andreea Bălan.

Citește și...