Sexoasa ispită de la ”Insula iubirii” s-a întors la logodnic! Prețul împăcării a fost o super-vacanță

Publicat: 09/04/2019 | 23:01

În urmă cu aproximativ două luni, după o vacanță la Istanbul, sexoasa ispită de la “Insula Iubirii” și iubitul ei și-au spus ”Adio”. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Cu toate acestea, la doar câteva săptămâni distanță, cei doi s-au hotărât să mai dea o șansă dragostei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini de senzație… Prețul împăcării a fost o nouă… super-vacanță. (CITEȘTE ȘI: FIUL SCRIITORULUI ANDREI PLEȘU A FOST FILAT DE ”UMBRELE” SERVICIILOR ÎNCĂ DIN TOAMNA LUI 2018! )

După o scurtă perioadă în care a ”testat” viața de femeie singură, Maria Ilioiu, sexy-ispita din show-ul matrimonial „Temptations Islands – Insula Iubirii” a decis să se întoarcă în brațele bărbatului despre care mărturisea că o împlinește sentimental. (NU RATA, AICI: SEXY-ISPITA DE LA ”INSULA IUBIRII” S-A DESPĂRȚIT DEFINITIV DE IUBIT DUPĂ O VACANȚĂ CU SCANDAL!)

Super-vacanță la Sharm El Sheik

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră din viața sentimentală a sexoasei ispite. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Recent, Maria Ilioiu și iubitul ei au decis să mai dea o șansă dragostei. Și pentru a celebra acest lucru, au petrecut un minunat sejur în Egipt. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, o super-vacanță la Sharm El Sheik a fost ”prețul” împăcării.

Sexoasa ispită de la ”Insula iubirii” s-a întors la logodnic

Din imaginile ce au intrat în posesia site-ului nr.1 din România, se vede destul de clar că Maria și iubitul ei au profitat de fiecare clipă pe care au petrecut-o împreună. Ba, mai mult, Maria a fost răsfățată ca o prințesă, logodnicul ei îndeplinindu-i toate poftele, de la safari până la croaziere de lux. (NU RATA, AICI: CELEBRUL VĂR AL LUI GIGI BECALI A CÂȘTIGAT PROCESUL CU FISCUL)

Maria Ilioiu, shooting incendiar

Din câte se pare, Maria Ilioiu nu a ratat ocazia de a-și face mai multe poze incendiare. Aflată în deșert, sexoasa de la ”Insula Iubirii” a profitat de oportunitate și a fost protagonista unei ședințe foto fierbinți. Sexy-ispita s-a jucat cu obiectivul aparatului de fotografiat și s-a lăsat imortalizată în cele mai incitante poziții. (NU RATA, AICI: SHOW-UL DE LA PRO TV PROVOACĂ ÎNCĂ UN ”DIVORȚ”)

”Este o iubire toxică”

”Ne tot certăm şi ne tot împăcăm. Este o iubire toxică. Noi la fiecare ceartă ne despărţim, apoi ni se face dor şi ne împăcăm. Este o iubire toxică, dar o accept aşa cum este. Sunt fericită”, declara Maria Ilioiu, recent, într-o emisiune TV.

Rolul de ispită al Mariei Ilioiu s-a încheiat

Maria Ilioiu, de la ”Insula Iubirii”, spunea că rolul ei în îndrăgitul show filmat în Thailanda s-a încheiat. Ea a adăugat că este dispusă să redevină „ispită” în următoarele sezoane. (NU RATA, AICI: CODIN A ASISTAT LA NAȘTEREA FIICEI LUI: ”AM FOST ÎN SALĂ ȘI…”)

”Bărbatul pe care l-am cucerit a fost cel mai frumos lucru din sezonul acesta, mi-a plăcut că a fost cu adevărat o provocare. Experiența Temptation Island – Insula iubirii, din Thailanda, este unică de fiecare dată, cu oameni noi, povești noi… Mă fascinează să văd cum oamenii reacționează, cum unii încearcă să se închidă sau nu lasă pe nimeni să se apropie de ei, deși ar vrea. Aș accepta oricând să fiu în rolul de ispită, pentru că de fiecare dată m-am simțit bine, m-am distrat și am învățat lucruri noi despre mine, mi s-au confirmat anumite percepții. De exemplu cât de falși și ipocriți sunt unii oameni”, a mărturisit ea, potrivit a1.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...