Sexy-ispita de la ”Insula iubirii” s-a despărțit definitiv de iubit după o vacanță cu scandal!

Publicat: 06/02/2019 | 23:13

În urmă cu ceva timp, declara că este o femeie împlinită sentimental şi visa la o nuntă ca-n poveşti. Cu toate acestea, pentru ispita sexy şi rea din show-ul matrimonial „Temptations Islands – Insula Iubirii” momentul în care a trebuit să-i spună „adio” iubitului a fost inevitabil. După câteva luni de pauză, Maria Ilioiu și partenerul ei au decis să mai dea o șansă relației lor. Cei doi și-au negociat împăcarea  într-o minunată vacanță în Turcia, acolo unde au avut parte însă de surpriza vieții lor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: S-A COMBINAT CU PRIETENUL LUI ȘI DREPT RĂZBUNARE ÎI CERE ÎNAPOI BANII DE SILICOANE)

După o perioadă în care a ”testat” viața de femeie singură, Maria Ilioiu, sexy-ispita de la ”Insula Iubirii” a decis să mai dea o șansă bărbatului despre care mărturisea că o împlinește sentimental. Recent, Maria Ilioiu și iubitul ei și-au negociat împăcarea într-un sejur în Istanbul. (NU RATA, AICI: HOTĂRÂRE ULUITOARE LUATĂ LA MORMÂNTUL IOANEI CONDEA)

Momente de tensiune în vacanță

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), ceea ce trebuia să fie vacanța de vis s-a transformat într-un veritabil calvar pentru Maria Ilioiu. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar Maria Ilioiu și iubitul ei au avut parte mai mult de momente tensionate, decât de unele tandre. Certurile dintre cei doi ar fi degenerat, iar cei doi au fost la un pas să se întoarcă separat în țară.

Din câte se pare, după acest episod, Maria Ilioiu a decis să ”prelungească pauza” și nu s-a mai întors în brațele bărbatului care, cu ceva timp în urmă, îi oferise inelul de logodnă. Sexy-ispita și iubitul ei s-ar fi despărțit definitiv. (NU RATA, AICI: ”MILIONARUL CASANOVA” DE LA FERMĂ, DAT ÎN JUDECATĂ PENTRU O DATORIE DE 100 €)

Sexy-ispita de la ”Insula iubirii” a rupt relațiile cu iubitul ei

Rolul de ispită al Mariei Ilioiu s-a încheiat

Maria Ilioiu, de la ”Insula Iubirii”, spunea că rolul ei în îndrăgitul show filmat în Thailanda s-a încheiat. Ea a adăugat că este dispusă să redevină ispită în următoarele sezoane. (NU RATA, AICI: BIANCA & ALEX BODI AU NEGOCIAT ÎMPĂCAREA CU O CARAVANĂ DE ȘAMPANII LA NUBA!)

Bărbatul pe care l-am cucerit a fost cel mai frumos lucru din sezonul acesta, mi-a plăcut că a fost cu adevărat o provocare. Experiența Temptation Island – Insula iubirii, din Thailanda, este unică de fiecare dată, cu oameni noi, povești noi… Mă fascinează să văd cum oamenii reacționează, cum unii încearcă să se închidă sau nu lasă pe nimeni să se apropie de ei, deși ar vrea.

Aș accepta oricând să fiu în rolul de ispită, pentru că de fiecare dată m-am simțit bine, m-am distrat și am învățat lucruri noi despre mine, mi s-au confirmat anumite percepții. De exemplu cât de falși și ipocriți sunt unii oameni”, a mărturisit ea, potrivit a1.ro.

Ispita Maria Ilioiu a postat și pe contul ei de Facebook un mesaj, prin care își anunța fanii că parcursul ei în cadrul competiției a luat sfârșit.

„Sper că v-a plăcut emisiunea și tot sezonul 4. Aici rolul meu de ispită s-a încheiat… La revedere, Buburuzel și abia aștept să văd confruntarea cu viitoarea mireasa… Sper că și voi?”, a mărturisit Maria Ilioiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...