Mărturisire șocantă pe platourile de filmare de la Insula Iubirii: “Am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi…”

Publicat: 10/04/2019 | 10:30
Mărturisire șocantă pe platourile de filmare de la Insula Iubirii: “Am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi…”

Un nou sezon irezistibil “Temptation Island – Insula Iubirii” va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar surprizele nu întârzie să apară! A fost făcută publică o mărturisire șocantă făcută de unul dintre concurenți pe platourile de filmare din Thailanda.

Citește și: Sexoasa ispită de la ”Insula iubirii” s-a întors la logodnic! Prețul împăcării a fost o super-vacanță

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa.

Citește și: Mirela Banias de la Insula Iubirii este însărcinată! Cum a dat-o iubitul ei de gol

Emisiunea-test ajunsă deja la al cincilea sezon îi va face în continuare pe concurenți să se regăsească în situații pe care cu greu reușesc să și le explice. “Asta e, am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi… Cum să pleci de acasă, să faci planuri și… Nu știu ce se întâmplă cu mine, eu nu sunt așa, dar cred că toate se întâmplă cu un sens în viață”, va mărturisi unul dintre concurenții abia sosiți în Thailanda! Cine este acesta și cum i s-a schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.