Premieră la Românii au Talent! Ce s-a întâmplat pe finalul show-ului NU s-a mai vazut la Pro TV

Publicat: 08/02/2020 | 09:57

Premieră la “Românii au talent” chiar în seara de debut a noului sezon al îndrăgitei emisiuni de la Pro TV! Atmosfera a atins cote maxime în timp ce pe scenă se afla un concurent străin, iar imaginile care au urmat vor rămâne în istoria show-ului de talente.

Citește și: Românii au talent. Momente ULUITOARE cu artistul stradal din Anglia: nici la Hollywood nu iese așa! FOTO SPECTACULOS

Gennady Tkachenko-Papizh, al doilea Golden Buzz de la “Românii au talent”

După ce Andi Moisescu a acordat primul Golden Buzz de la “Românii au talent” 2020, spre finalul emisiunii de azi-noapte, Smiley și Pavel Bartoș au fost cei care au apăsat butonul auriu! Cei doi prezentatori au fost impresionați profund de prestația lui Gennady Tkachenko-Papizh, un concurent din Ucraina – iar momentul lui îl puteți admira în clipul de mai jos. Este pentru prima dată în istoria show-ului de talente de la Pro TV când există două momente Golden Buzz în cadrul aceleiași ediții. Astfel, Gennady, la fel ca Erno Varga, un spălător de vase, vor participa direct în semifinalele emisiunii.

Citește și: Românii au talent. Ce a putut să facă Mihai Petre cu profesoara de religie! A scos limba, apoi…

Gennady Tkachenko-Papizh a copilărit în orașul ucrainean Kolomyia și a spus că și-a descoperit talentul încă de mic, ascultând suflul vântului prin găurile din gard. De formație, este actor, iar marele său talent este de imita diverse sunete, de la de la păsări care ciripesc, la sunetul apei, până la cel de insecte și altele, relatează romaniiautalent.protv.ro.

Citește și: Românii au talent. Momentul când jurații au închis ochii! Andra, ȘOCATĂ! Ce a putut să facă acest concurent este de…

În cadrul unui interviu, Gennady a povestit că la școală îi plăcea să distreze oamenii cu sunetele, motiv pentru care a fost poreclit “clovnul”. Tot acea perioadă a fost cea în care și-a dat seama că vrea să fie artist. El a mai dezvăluit că atunci când cântă, nici nu înțelege ce face, intră într-o stare anume, se conectează cu Universul.

Citește și: Andi Moisescu, gata de încă un sezon la “Românii au Talent”. Ce răspuns a oferit când a fost întrebat dacă și-a dorit vreodată să părăsească show-ul. “Niciodată…”

Gennady a fost finalist la Ukraine’s Got Talent și a primit Golden Buzz la Georgia’s Got Talent, la Das Supertalent (Germania) și la Britain’s Got Talent – The Champions. Pe YouTube, clipurile cu momentele lui au peste 300 de milioane de vizualizări.

Citește și...