Acasă » Știri » Premiere și seriale în exclusivitate în grila de toamnă a TVR 2

Premiere și seriale în exclusivitate în grila de toamnă a TVR 2

De: Cancan 28/09/2021 | 12:11
Premiere și seriale în exclusivitate în grila de toamnă a TVR 2

TVR 2 vine cu noi surprize pentru telespectatori în grila de toamnă a postului. Astfel, din 4 octombrie, vor fi producţii în premieră la TVR 2: „Ora de știri”, „Fără prejudecăți”, „Luminița de de la miezul nopții” și „Case și idei”.

În plus, vedetele TVR 2 au pregătit noi sezoane „Câștigă România”, „Drag de România mea”, „Rețeaua de idoli”, „Destine ca-n filme”, „Distracțiile lui Cazacu” și „Femei de 10, bărbați de 10”, iar actorul italian Gabriel Garko revine cu mini-serii în premieră și în exclusivitate.

Helena Bonham Carter, Anthony Hopkins și Christopher Reeve sunt doar câțiva dintre actorii pe care îi puteți revedea la „Filmul săptămânii” și „Filmul de artă”, iar „Duminica filmului românesc” vă așteaptă cu portretele celor mai iubiţi artiști şi regizori români. La cererea telespectatorilor revine serialul „Glasul inimii”.

Principalului buletin informativ al zilei devine „Ora de ştiri”, din 4 octombrie 2021. De luni până duminică, de la ora 18:00, programul de ştiri – tip magazin, axat pe eveniment şi social, cu analize, ştiri şi informaţii ancorate în actualitate va fi prezentat de Stela Popa/Teodora Antonescu. „Ora de ştiri” îşi propune să devină o platformă de implicare cetăţenească şi va acorda spaţii ample proiectelor de voluntariat, de construcţie a viitoarelor generaţii. Primul buletin informativ al zilei, „Telejurnal”, își păstrează ora de difuzare, 12:00, şi va fi prezentat de Raluca Arvat/Laura Fronoiu.

Sunt mulţi oameni singuri. Sunt multe persoane care suferă de nesomn. Sunt multe griji care nu ne lasă să dormim. Tot ce ne macină peste zi, pare că se „răzbună” pe noi noaptea. Pornind de la aceste constatări, Luminiţa Velciu propune, începând cu 11 octombrie, de luni până joi de la ora 0.00 o emisiune în premieră, transmisă în direct, „Luminiţa de la miezul nopţii”. Va fi o întâlnire interactivă cu telespectatorii, prima producţie în regim de podcast din Televiziunea Română. Fiecare ediţie va fi un dialog cu câte un invitat care vine să împărtăşească poveşti, experienţe personale puternice, lecţii de succes, iar în partea a doua se vor primi telefoane în direct.

Pentru cei care doresc locuinţa de vis, TVR 2 propune, de luni până vineri, de la ora 17:30, o serie nouă, „Case şi idei” (Of Houses and Ideas, Faites comme chez eux – Franţa, 2014). Realizatorul Frederic Planchenault ne invită în fiecare episod să fim musafirii unor pasionaţi de decoraţiuni interioare, care ne deschid uşile caselor lor şi ne dau idei pe care le putem pune în practică în locuinţa noastră. Primul episod va prezenta o artistă care amestecă cu eleganţă stilurile, dar şi un mini-studio amenajat minimalist.

În fiecare sâmbătă, de la ora 9:30, Raluca Avram, Mihai Arsenie și Andrea Nagy spun „Fără prejudecăți!” și dovedesc că dincolo de orice dizabilitate există speranță, încredere, putere interioară. „Fără prejudecăți!” este o emisiune TV făcută cu și pentru persoane cu nevoi speciale și singura emisiune TV din Europa la care lucrează trei reporteri cu dizabilități.

Fie că sunt programe difuzate în timpul săptămânii, sau în weekend, emisiunile TVR 2 vor oferi întregii familii un carusel de emoţii şi momente speciale dar şi acces la şcoală. Din 4 octombrie, pentru elevii care se pregătesc de examene, „Teleşcoala” a pregătit cursuri, de luni până vineri, pe tronsoanele orare 9:00-10:00 (clasa a VIII-a) și 15:00-16:00 (clasa a XII-a). Noutatea celui de-al patrulea sezon este că în fiecare dimineață de vineri sunt incluse în orar două cursuri de dirigenție. Temele abordate: cum ne pregătim pentru examene, conduită, managementul timpului, sau cum facem față provocărilor din pandemie.

Virgil Ianţu dă startul celui de-al nouălea sezon „Câştigă România!”, de luni până joi, de la ora 20:00, iar cu interviuri marca „Reţeaua de idoli” revine Irina Păcurariu, în fiecare luni, de la ora 21:00 (reluare vineri, ora 22.00). Din 5 octombrie, în fiecare marți, de la ora 21:00, Iuliana Marciuc a pregătit poveşti de viaţă inspiraţionale la „Destine ca-n filme”, iar vineri, 8 octombrie, de la ora 20:00, debutează „Gala umorului”, sezonul cu numărul 16.

Din 9 octombrie, emisiunea de divertisment „Distracțiile lui Cazacu” se va difuza de la ora 17:30, iar Cătălin Cazacu le propune telespectatorilor să-l însoţească în fiecare sâmbătă la o întâlnire cu o vedetă din showbiz-ul românesc.

Marina Almăşan are oaspeţi în noul sezon „Femei de 10, bărbaţi de 10”. Emisiunea difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, propune şi o rubrică în premieră: „Copii de nota 10”, prezentată de un copil premiat la festivaluri internaţionale. Paul Surugiu Fuego îşi aşteaptă fanii, duminică, 10 octombrie, de la ora 15:00, la galele „Drag de România mea!”. În premieră, în emisiunea ajunsă la cel de-al șaptelea sezon, invitații vor răspunde unei provocări, un quizz inedit despre cele mai frumoase lucruri din România.

Nu vor lipsi sfaturile utile din surse din domeniu în emisiunile „Fraţi de viţă” (sâmbăta de la ora 17:00) și „România în bucate” (luni-vineri ora 7.30). Din 10 octombrie, „Pescar hoinar” colindă malurile apelor în sezon aniversar – emisiunea a implinit 18 ani de la prima ediţie. În fiecare duminică, de la ora 10:00, gazdă va fi Ştefan Stoica.

TVR 2 a pregătit, de asemenea,  o ofertă bogată de filme și seriale pentru întreaga familie. Începând cu 4 octombrie, de luni-duminică, de la ora 19.10, puteţi urmări serialul „Glasul inimii”, o poveste emoţionantă despre puterea iubirii, dar şi despre importanţa educaţiei.

Sâmbăta, de la ora 20:00, e programat „Filmul săptămânii”, cu actori mari și poveşti captivante. Printre titluri amintim: miniseria clasică (în 3 părţi) „Ocolul pământului în 80 de zile”, cu Pierce Brosnan şi Peter Ustinov sau seria de filme clasice de aventuri cu Giuliano Gemma: „Africa Express şi Safari Express”.

Seara continuă, de la ora 22:00, cu mini-serii italiene în premieră avându-l pe îndrăgitul actor Gabriel Garko în distribuție.

Duminica, de la ora 22:00, e seara cinefililor la „Filmului de artă”, cu producţii premiate la festivaluri importante, mari regizori şi mari actori. Duminica filmului românesc (de la ora 13:10 şi 20:10) a pregătit portretele celor mai iubiţi actori şi regizori români, printre care: „Duminică la ora 6” şi „De ce trag clopotele, Mitică?”, în regia lui Lucian Pintilie; Printre ecranizările după mari scriitori români se numără „Cucoana Chiriţa” şi „Chiriţa în Iaşi”, cu Draga Olteanu Matei şi seria „Mărgelatu’” cu Florin Piersic.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...