Premoniție devastatoare! România va fi lovită de un cutremur puternic: „Va avea 7,5 grade și vor fi sute de morți”

Publicat: 18/08/2018 | 10:04

Oamenii se tem de un cutremur puternic în România, mai ales că nimeni nu l-a uitat pe cel din 1977, soldat cu 1.570 de victime. Celebrul prezicător Ioan Istrate, țara noastră va fi lovită de un seism puternic, însă nu știe când. Clarvăzătorul crede că vor fi sute de morți și că mai multe orașe vor fi dispărea de pe hartă.

Celebrul clarvăzător istrate crede că seismul va avea 7,5 grade pe scara Richter, dar că se va resimți în București cam de 7,8 grade.  Cu toate acestea, el nu poate să specifice și data la care va avea loc această catastrofă. „Poate fi de azi până la sfârșitul lumii”, susține el.

„Bârladul și Chișinăul vor fi la pământ”

„Din acest moment, oricând poate avea loc un mare cutremur în ţara noastră. E vorba de un seism de 7,5 de grade pe scara Richter. Cutremurul poate avea loc de azi până la sfârşitul lumii. Datele problematice sunt 15, 24, 26 mai. Cutremurul se va resimţi în Bucureşti cam de 7,7-8 grade.
 
Vor fi sute de morţi, iar Bârladul şi Chişinăul vor fi la pământ. Mesajele pe care le primesc sunt bătute în cuie. Ce s-a întâmplat la Colectiv în octombrie în 2015 eu am scris în luna ianuarie a acelui an”, a declarat Istrate, conform huff.ro. (Citește și Cutremur de 6,6 grade, vineri după amiază! Unde a avut loc)

 

Clarvăzătorul Ioan Istrate