Preotul ”Doru Nemuritoru” s-a întors! A vândut ”mărțișoare” de papaya cu foiță de aur…

Publicat: 28/03/2019 | 23:05

Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Caracal – Olt a fost dotată, în ultimii trei ani, din sponsorizările primite de la preotul care slujește în curtea unității spitalicești.  (3 luni cadou la Mobil5) Anul acesta, prin strădaniile părintelui, a fost pus linoleum antibacterian în toate saloanele bebelușilor. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detaliile demne de toată lauda ale „operațiunii”. (CITEȘTE ȘI: POVESTEA PREOTULUI CU 35 DE COPII)

Preotul Ion Iagăru, supranumit Doru Nemuritoru (VEZI POVESTEA LUI AICI), care slujește la biserica aflată în curtea Spitalului municipal Caracal, a dotat Secția de Neonatologie a spitalului, în ultimii trei ani.  (Net NELIMITAT la 5 euro)

Din dragoste de semeni

Copiii au ajutat la vânzarea tuturor mărțișoarelor inedite

A organizat în fiecare an un târg caritabil și banii i-a investit în aparatură medicală și linoleum antibacterian. Și ediția din acest an a târgului „Mărţişorul Speranţei” a avut succes, așa că, în urmă cu câteva zile, au fost demarate lucrări la Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Caracal.

Mărțișor-unicat: dulceață de papaya cu foiță de aur

Ca de fiecare dată, mărțișoarele au fost unele speciale și au avut gustul dulce al faptelor bune. Ajutat de voluntari, preotul a avut anul acesta “mărțișoare“ deosebite: dulceață de papaya cu foiță de aur. Banii strânși în urma acestei acțiuni au fost destinați pentru montarea de linoleum antibacterian în saloanele secției de neonatologie. (Prinde oferta Telekom)

„Ne-am onorat promisiunea, să oferim pentru copii cel mai frumos cabinet de tratament. Credeţi că am reuşit?”, a scris preotul pe pagina de socializare. (NU RATA: OLIMPICA LA ENGLEZĂ FACE VOLUNTARIAT. E PROFESOARĂ LA 16 ANI PENTRU COPIII DINTR-UN SAT DIN TELEORMAN)

Misiune îndeplinită

Banii au fost folosiți mai ales pentru linoleumul PVC antibacterian din saloanele bebelușilor

“Au fost montaţi aproximativ 250 de metri pătrați de linoleum antibacterian în secţia de Neonatologie (patru saloane, două cabinete şi un hol), precum şi în compartimentul de Bacteriologie şi Parazitologie (trei cabinete şi un hol”, a explicat Doru Nemuritoru. (5 euro/luna și ai net NELIMITAT)

Și anul trecut părintele bisericuţei din curtea Spitalului Municipal Caracal, Doru Iagăru, a organizat un târg caritabil, iar banii obţinuţi au fost investiţi pentru modernizarea secţiilor destinate copiilor, Pediatrie sau Neonatologie. Odată încheiată această campanie, misiunea preotului Iagăru continuă. (VEZI ȘI: POVESTEA UIMITOARE A UNUI PREOT DIN VRANCEA. A „ÎNFIAT” 20 DE COPII)

Preotul continuă și campania “Să îmbrăcăm un copil de Paști”

Slujitorul Domnului are în derulare noi proiecte menite să vină în ajutorul celor care au nevoie de sprijin din partea semenilor.

„SĂ ÎMBRĂCĂM UN COPIL DE PAŞTI!”- este campania derulată recent, pentru al doilea an consecutiv, duminică, în Lăcașul Domnului, fiind puse la punct detaliile campaniei.

Preotul a luat inițiativa de a dărui câte 100 de litri de ulei nevoiașilor, în postul Paștelui

În paralel, se desfășoară campania de susținere a ținerii postului de către credincioși, în acest sens preotul donând în fiecare săptămână din Postul Sfintelor Paşti câte 100 de litri de ulei.  (VEZI ȘI: POVESTEA PREOTULUI IALOMIŢEAN CARE HRĂNEŞTE SUFLETELE NECĂJITE)

Citește și...