Prezentatoarea Știrilor Pro TV confirmă că e însărcinată din nou, la 41 de ani: „În octombrie nasc”

Autor: A.N.
Publicat: 09/08/2019 | 16:36

Prezentatoarea Știrilor Pro TV confirmă că e însărcinată din nou, la 41 de ai, la opt ani de la venirea pe lume a primului ei copil.

La opt ani de la venirea pe lume a primului ei copil, Oana Andoni va deveni din nou mămică! Prezentatoarea TV este însărcinată pentru a doua oară, iar în toamnă va aduce pe lume o fetiță. Oana Andoni este căsătorită cu omul de afaceri Cătălin Stoica de 13 ani, din 2006, şi împreună mai au o fetiţă, Erica.

Oana Andoni nu a fost luată prin surprindere de această veste deoarece atât ea cât și soțul ei își doreau ca familia lor să se mărească. Prezentatoarea TV trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și abia așteapă să-și țină fetița la piept.

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinţii, cât şi bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetiţa noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect şi acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja poveşti şi de-abia aşteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântaţi cu încă o minune în viaţa noastră şi ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O aşteptăm cu nerăbdare”, a declarat Oana Andoni.

Citește și...