Prima fotografie cu băiețelul Christinei Ich și al lui Alex Pițurcă: ”Ți-a dat voie să îl arăți?”

Publicat: 09/02/2020 | 17:37

Christina Ich aducea pe lume un băiețel, Noah, la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. Frumoasa mămică a făcut promisiunea că poza cu băiețelul nu va apărea pe rețelele de socializare. Dar, între timp, s-a răzgândit. Și a decis că trebuie să împartă fericirea de a avea un băiețel minunat cu prietenii.

I-a dat voie, firește, și lui Alex Pițurcă, tatăl micuțului, să facă același lucru. Doar că la postarea lui de pe Instagram o prietenă la întrebat, în glumă, dacă a fost lăsat Christina să urce poza!

”Ți-a dat voie Cristina sa îl arați??????”, a fost hazlia întrebare, în timp ce multe alte mesaje au fost admirative și cu urări de bine. ”Ce copiii frumosi face Ich!!”, ”Cel mai dulce💕Sa va trăiască și sa fiți fericiți împreună toată viata”, ”Foarte foarte frumos 😍seamănă cu amândoi ♥️Dumnezeu sa îl binecuvânteze”, ”Doamne cât seamănă cu Cris, așa frumusețe!😍😍❤️ Sa fie sănătos și fericit!”, sunt câteva dintre ele.

Christina a postat mai multe fotografii cu Noah, iar la un moment dat le-a transmis prietenilor că este ultima apariție a micuțului. ”E foarte greu să mă abțin să nu-l postez! Dar trebuie să recunosc că este mândria mea! Gata, ultima”, a scris Christina Ich pe poza băiețelului.

Citește și...