Prima imagine cu bebelușul Irinei Lepa: “Renunțăm la toate…“

Publicat: 28/03/2019 | 15:22

Irina Lepa, una dintre cele mai sexy artiste din lumea manelelor, a devenit pentru prima oară mămică, în urmă cu câteva zile. Bruneta este în culmea fericirii și se declară o femeie împlinită.

„Ajungem la o vârstă şi realizăm că au trecut atâţia ani şi am trait plini de ambiţii, orgolii, răutăţi, goana după bani, după care renuntăm la toate pentru #FERICIRE!! 🙏, a scris soțul Irinei Lepa pe rețelele de socializare.

„Multă sănătate şi fericire în viaţă pentru puiul vostru ️DUMNEZEU🙏 sa fie mereu cu voi 😘🙏asta sigur este cea mai tare filmare din viata ta 😊🔝🔝 /  Felicitări! Sa va trăiască, sa fie sanatos și sa va bucurați de el! / FFelicitări 🎉💪💪👏👏👏 Să vă bucure Dumnezeu de printul vostru / Și iată că a venit momentul!!! Sa fiți fericiți și sa va bucurați împreună de tot ce e mai frumos pe lume🎊🎉, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

La 25 de ani a rămas însărcinată

Irina Lepa a primit vestea că va deveni mămică pentru prima dată. Ea și partenerul ei de viață, Gabi Jianu, au aflat frumoasa veste de la medicul care se ocupă de brunetă.

„Pentru că sunteți prietenii mei și pentru că vreau să împărtășesc bucuria mea și cu voi ❤ Vă anunț că în câteva luni vine regele vieții mele, bucuria și împlinirea mea… David ❤ N-am pus nimic pe rețelele de socializare până acum pentru că nu am vrut să-i impacientez pe cei cărora trebuie să le cânt… 🙏 O să-mi onorez toate contractele până la final (asta să știe toată lumea) 😘 Vă pup dulce 😘😘😘”, era mesajul pe care îl transmitea Irina Lepa.

Irina Lepa s-a născut pe 24 octombrie 1992 în orașul Pitești. În cadrul unui interviu, artista a spus că a început să fredoneze primele melodii pe când era la grădiniță, fiind încurajată de educatoarea sa.

Citește și...