Prima reactie a Lidiei Buble dupa scandal! Cum a sfidat-o pe nevasta lui Razvan Simion!

Publicat: 25/06/2015 | 12:46
Prima reactie a Lidiei Buble dupa scandal! Cum a sfidat-o pe nevasta lui Razvan Simion!

Lidia Buble nu are mustrari de constiinta dupa ce toata lumea a aflat despre idila pe care o traieste cu un barbat insurat. Mai mult, ea nu se poate abtine de la gesturi care, in acest context, sunt total nepotrivite!

La doar cateva ore dupa ce media a explodat cu stirea ca se iubeste cu Razvan Simion, barbat insurat cu sotie si doi copii acasa, Lidia Buble a postat o fotografie sugestiva. Lidia a demonstrat astfel ca nu are nici un fel de scrupule si nu ii pasa ca a pus mana pe barbatul altei femei, pe deasupra si cu doi copii de varsta mica, care il asteapta in fiecare seara acasa pentru a-i sari in brate.

lidia buble

Asadar, cel putin in mediul virtual, Lidia Buble a comis-o, cu un selfie alaturi de o prietena. Evident, nu-i nimic gresit in ziua de azi sa te fotografiezi si sa incarci fotografia pe o retea de socializare, cat, in contexul dat, modalitatea in care apari in aceasta poza.

lidia buble

La Lidia Buble, mesajul este clar, si oarecum justificat avand in vedere cei 22 de ani pe care ii are: a scos limba in fata tuturor, inclusiv in fata sotiei amantului ei!

(M.N.)

Citește și...