Prima reacție a lui Florin Călinescu după ce a aflat de moartea Emmei Neagu

Publicat: 12/04/2019 | 17:02

Emma Neagu, gimnasta de 15 ani care a impresionat jurații și milioane de oameni în sezonul #9suprem, a murit. După aflarea veștii, a apărut și prima reacție a lui Florin Călinescu.

Emma Neagu, una dintre cele mai înzestrate concurente care au urcat pe scena emisiunii “Românii au talent”, a încetat din viață în urmă cu cinci zile, însă abia astăzi vestea tristă a ajuns în România. Adolescenta locuia în Toronto, Canada împreună cu familia sa, iar în 2017, a fost diagnosticată cu cancer osos. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul drept. (CITEȘTE ȘI: CARE A FOST ULTIMA DORINȚĂ A EMMEI NEAGU, ÎNAINTE DE MURI! ”ÎŞI DOREA SĂ FIE POMENITĂ DREPT FATA CARE PUTEA SĂ MEARGĂ ÎN MÂINI”)

După ce și-a încheiat numărul pe scena de la ”Românii au talent”, Florin Călinescu a întrebat-o pe concurentă dacă s-a vindecat complet, iar ea a evitat răspunsul spunând că se simte foarte bine și că face tot ce îi place, însă analizele nu arătau întocmai acest lucru. Întrebată de Pavel Bartoș, cum stă, de fapt, situația, mama adolescentei a spus: “În decembrie, pe 20 decembrie, a mai ieșit ceva la radiografie. Ea a mai avut două operații la plămâni”.

După aflarea veștii, a apărut și prima reacție a lui Florin Călinescu. (VEZI ȘI: CAUZA MORȚII EMMEI NEAGU. DE CE A MURIT “PRINȚESA” DE LA ROMÂNII AU TALENT LA DOAR 15 ANI)

„Emma, te rog să ne ierți!”, a scris Florin Călinescu pe contul său de Facebook, în dreptul fotografiei publicate cu Emma Neagu.

Citește și...