Prima reacţie a lui Năstase, când a aflat că va ieşi din închisoare. Vezi ce vrea să facă in următoarele zile de libertate

Publicat: 18/03/2013 | 16:56

Adrian Năstase a aflat astăzi că va fi eliberat din închisoare, după ce a fost condamnat, in luna iunie a anului trecut, la doi ani de puşcărie.

Fostul premier a reacţionat, imediat cum a primit vestea cea mare, pe blogul personal. El spune că, in următoarele zile de libertate, nu va face nicio declaraţie, preferând să petreacă timpul cu familia sa.

nastase

„Dragi prieteni,

Ati aflat, cred, decizia Tribunalului Bucuresti in ceea ce priveste eliberarea mea conditonata. Ma bucur sa ma reintorc acasa, alaturi de familie si de prietenii mei. Pentru cateva zile, imi voi folosi timpul doar pentru “a respira” libertatea din afara, si pentru a ma gandi la proiecte viitoare. Pe curand! PS. In aceasta perioada, nu voi da declaratii sau interviuri pentru presa”, a scris el.

Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul „Trofeul calităţii. Astăzi, completul de la Tribunalul Bucureşti a decis respingerea recursului DNA în cazul sentinţei Judecătoriei Sectorului 4 şi punerea în libertate a lui Adrian Năstase.

 

C.V.
 

Citește și...