Prima reacție a lui Victor Slav după ce a fost „zburat” de la Kanal D: „Dejă mă simt..”

Publicat: 21/03/2019 | 09:56
Prima reacție a lui Victor Slav după ce a fost „zburat” de la Kanal D: „Dejă mă simt..”

Victor Slav a aflat miercuri că este OUT de la Kanal D! Anunțul oficial a fost făcut de reprezentanții postului TV, unde prezentatorul modera emisiunea “Vulturii de noapte” împreună cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

La puțin timp după decizia postului TV, Victor Slav a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care spune că totul este în regulă cu el. Mai mult, vedeta părăsise Capitala și ajunsese cu treabă la Bacău. ”Un scurt popas în Bacău la ”Deja mă simt mult mai bine. Mulțumesc!”, a scris prezentatorul în dreptul unei fotografii în care apare alături de doctor.

Emisiunea “Vulturii de noapte”, scoasă din grila de la Kanal D

Emisiunea “Vulturii de noapte”, moderată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, și-a luat zborul din grila Kanal D. Motivul pentru care s-a luat această decizie drastică este reprezentat de faptul că late night show-ul n-a prins top 20 emisiuni de divertisment luna trecută, relatează paginademedia.ro. Emisiunea prezentată de fostul soț al Biancăi Drăgușanu și cei doi buni prieteni ai săi a avut o medie de 388.000 de persoane la nivel național, dintre care 146.000 de orășeni, media (1,5 rating). Pe publicul comercial, emisiunea a avut în februarie o medie de 59.000 de privitori, conform sursei citată mai sus.

În perioada în care Giani Kiriță a fost în Republica Dominicană, unde se filmează “Exatlon”, el a fost înlocuit de Bursucu alias Adrian Cristea. Vă reamintim că late night show-ul “Vulturii de noapte” a intrat în grila Kanal D în toamna anului trecut. Difuzată inițial vinerea, emisiunea a fost mutată duminica.

Cei 3 “Vulturi de noapte” înlocuiți cu o emisiune prezentată de Jorge

Reprezentanții postului de televiziune i-au înlocuit pe cei trei “vulturi de noapte” cu Jorge, care va modera o altă emisiune, “Super Potriveala”. Show-ul intră pe post din această duminică, începând cu ora 23.00. Emisiunea prezentată de Jorge a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017, în prime-time. A fost scoasă din grilă după rezultate slabe de audiență. Emisiunea a mai fost reluată apoi în aprilie 2018, în Săptămâna Mare, în locul WowBiz.

Citește și...