Prima reacţie a şoferului care a provocat accidentul din Calea Griviţei: „Da, eram drogat!”

Publicat: 04/02/2018 | 14:37

Bărbatul care a provocat un accident, sâmbătă, în centrul Bucureştiului, pe Bulevardul Dacia, a fost externet şi dus la audieri. El s-a apărat în faţa jurnaliştilor şi a spus că nu a vrut să omoare pe nimeni, aşa cum a susţinut soţia lui în faţa procurorilor. Dragoş Bârligea a recunoscut că era drogat. 

Întrebat de jurnalişti dacă consumase droguri înainte de producerea accidentului, bărbatul a confirmat: „Da, eram drogaţi şi eu, şi ea”. El a mai spus că drogurile i-au dat „starea de tensiune şi agitaţie”, dar că nu intenţiona să omoare pe nimeni: „N-am avut intenţie”.

De asemenea, el a spus că mergea cu viteză pentru că aşa îi plăcea soţiei. Accidentul a avut loc sâmbătă, pe Calea Griviţei.  Dragoş Bârligea, aflat la volanului unui autoturism BMW, a lovit trei maşini. Martorii spun că el a intrat cu viteză foarte mare în intersecţie, a lovit cele trei maşini, apoi a ieşit din autoturism lovindu-şi soţia şi ameninând-o cu moartea. Cinci oameni au fost răniţi în urma accidentului provocat de Bârligea.

Citește și...