Prima reacție a gimnastei Larisa Iordache, după ce Diana Bulimar a povestit cum a fost fortață să se prefacă bolnavă pentru a-i ceda locul Larisei, la Olimpiadă

Publicat: 28/03/2018 | 09:17

Diana Bulimar a dezvăluit un moment din cariera ei, care a dezamăgit-o foarte tare. Sportiva a povestit că Federația a forțat-o să mintă și să prefacă accidentată, astfel încât, Larisa Iordache să meargă în locul ei la Olimpiada de la Londra din 2012.

In 2012 a venit un val, trecusem de la juniorat la seniorat, era primul meu an pentru a cacula alaturi de seniori si de a iesi in lume. Pentru mine a fost un moment in care toata lumea a spus ca Olimpiada va fi a mea. S-a decis sa concurez eu in locul ei, au fost niste motive, insa eu nu am fost de acord.

Mi-ar fi placut sa fiu intr-o finala a mea, insa i-am luat sansa lui Gogo, ne antrenam in fiecare zi…I-am zis ca nu imi doresc sa ii iau locul, insa intr-un fel acesta greseala a fost rasplatita, in senul ca in 2016 mi-a fost luat si mie locul si intr-un fel tind sa cred ca Karma si-a facut treaba.

Au fost niste momente grele pentru amandoua. Urasc sa ma gandesc la Londra, la prima noastra Olimpiada. Dupa ce s-a intamplat asta, am incerca sa ne relaxam si sa uitam ce s-a intamplat, sa nu mai facem astfel de greseli. Ea a avut foarte multe probleme de sanatate, dar in ultima perioada in care ea a concurat, asa mi s-a intamplat si mie, sa fiu bolnava., a spus Larisa Iordache.

Citește și...