Prima zi de școală pentru vedete. Cum arătau Andra, Andreea Esca, Delia sau Loredana

Autor:
Publicat: 05/09/2019 | 10:27
Prima zi de școală pentru vedete. Cum arătau Andra, Andreea Esca, Delia sau Loredana

Prima zi de școală se apropie, iar clopoțelul va suna din nou, ca la fiecare început de toamnă. Vedetele își amintesc și ele, de fiecare dată, emoțiile de început de an școlar.

Luni, pe 9 septembrie, micuții elevi pășesc în noul an școlar cu multă curiozitate, cu mici temeri și mari emoții. Fix așa au trăit și unele dintre cele mai apreciate vedete din România începutul anului școlar. Uniforma în pătrățele în albastru și alb, codițele împletite și coronița cu fundiță, dresurile albe și privirile pline de speranță sunt doar câteva detalii pe care fiecare dintre noi și se la amintește de la primul contact cu școala.

În fiecare an, prima zi de școală este prilej pentru vedete, dar nu numai pentru ele, de a arunca un ochi în albumele cu poze din copilărie și de a scoate la iveală imagini memorabile. Iată unele dintre cele mai simpatice imagini cu vedete la început de an școlar.

Andreea Esca în prima zi de școală

Andreea Esca, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România, își amintește în fiecare an de prima zi de școală. Era micuță de înălțime și din acest motiv s-a și ales la început de an școlar cu porecla ”piticot”

”Când eram mică eram foarte, foarte micuță de înălțime și toată lumea se aștepta, când mă întreba ceva, să răspundă cineva cu o voce subțire. Și eu aveam o vocea foarte groasă, speriam pe toată lumea”, spunea Andreea Esca.

Andreea Esca in prima zi de scoala
Andreea Esca, cu emoții în prima zi de școală

Știrista a trecut de mai multe ori prin emoțiile de început de an școlar pentru că Andreea Esca are și doi copii. Aceștia însă sunt deja mari, cu propriile visuri, la facultăți de renume.

Delia în prima zi de școală

Una dintre cele mai sexy apariții din muzica românească, Delia era în prima zi de școală o fetiță micuță, cu ochii mari și tunsă mai degrabă băiețește. Una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi pare să-și fi păstrat până astăzi stilul băiețesc, ea însăși recunoscând că nu ezită să îmbrace la filmări haine bărbătești.

Delia Matache in prima zi de scoala
Delia, tunsa băieteste in prima zi de scoală

Loredana în prima zi de școală

Loredana a făcut școala în Onești, orașul ei natal, unde, spre norocul ei, a avut-o drept învățătoare chiar pe mama ei. Loredana a fost de mica foarte ambițioasă, a fost șefă de clasă și olimpică la limba română.

Loredana in prima zi de scoala
Loredana, cu coronita pe cap in prima zi de scoala

Laura Cosoi în prima zi de școală

Laura Cosoi şi-a amintit de clasele primare şi a postat imaginea clasică, la catedră, pe poză pe care o avem cu toţii acasă. Imaginea a făcut furori pe rețelele de socializare, Laura fiind o fetiță frumușică foc încă de mică.

Laura Cosooi in prima zi de scoala
Laura Cosoi, in uniforma, in prima zi de scoala

Andra, emoționată în prima zi de școală a copiilor ei

Andra, care era o puștoaică foarte simpatică în anii școlii, trece acum prin emoții incredibile împreună cu copiii ei. În prima zi de școală a lui David, Andra a recunoscut că se simte copleșită de amintiri.

Andra, imagine din timpul scolii
Andra, imagine din timpul scolii

”Prima zi de școală nu se uită niciodată! Ca mamă, pot să vă spun că nu ai cum să nu fii emoționată! David nu o să uite niciodată această zi, dar nici eu…”

Andra si David, in prima zi de scoala
Andra impreuna cu David, in prima zi de scoala a micutului

Elena Ghoerge, colegă de bancă cu sora ei

Elena Gheorghe își amintește cu mare drag de anii școlii. Deși recunoaște că a fost copleșită în primele zile de școală, mărturisește că a avut și un mare noroc.

Elena Gheorge copil, cu abecedarul in mana
Elena Ghoerghe, in prima zi de scoala, cu Abecedarul in mana

”Norocul meu a fost că stăteam cu cineva drag in bancă: cu surioara mea Ana, care era si mai si decât mine, dar ne aveam una pe cealaltă si asta conta si contează si acum cel mai mult! Love you, sis!”- dezvăluite cântăreața.

Citește și: VIDEO. MOMENTE EMOȚIONANTE ÎNTR-O ȘCOALĂ DIN DRĂGĂȘANI. CE SURPRIZĂ I-AU PREGĂTIT ELEVII PROFESOAREI DE FRANCEZĂ CARE A INTRAT ÎN CONCEDIU DE MATERNITATE