Primar din Iași, amor cu prostituate minore! Câți lei i-a plătit „peștelui”, pentru cele două fete

Publicat: 17/01/2020 | 12:36
Primar din Iași, amor cu prostituate minore! Câți lei i-a plătit „peștelui”, pentru cele două fete

Primarul unei comune din Iași este pus sub grave acuzații! Bărbatul ar fi plătit 100-150 de lei unui proxenet pentru a se putea bucura de amor în compania a 2 minore, iar actul sexual s-ar fi consumat chiar în incinta primăriei.

Scandal într-o comună din Iași! Un primar este acuzat că a luat 2 minore de la un proxenet din Pașcani, căruia i-ar fi plătit suma de 100-150 lei pentru a întreține relații amoroase cu acestea. Șocant este faptul că faptele s-ar fi consumat chiar în incinta primăriei.

Potirvit informațiilor oferite de a1.ro, Damian Butnariu, primarul din comuna Mogoșești Siret din Iași este citat ca martor într-un donsar penal cu trafic de minori. În fața oamenilor legii, bărbatul nu a ezitat să recunoască faptul că a întreținut relații sexuale cu minorele și nici faptul că le-a louat pe acestea de la un proxenet, în schimbul sumei de 100-150 de lei. Persoanele în cauză sunt cercetate, în prezent de oamenii legii pentru trafic de carne vie, iar pentru faptele lor, riscă să stea în spatele gratiilor ani buni.

Citește și...