Categorii: CancanExclusiv

Primarul Brașovului a înnoptat la hotel cu milionăreasa!

Primarul Brașovului și ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa” au avut parte de un adevărat maraton la shopping, despre care CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, v-a relatat, pe larg, AICI. George Scripcaru și Daniela-Cristina Kasper au încheiat periplul prin magazine într-un mod surprinzător, la un vestit hotel din Capitală, iar noi avem, din nou, toate detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite despre ”escapada” pe care au avut-o în București edilul din Brașov și celebra femeie de afaceri. (NU RATA, AICI: FAIMOSUL FOST IUBIT MILIONAR AL MĂDĂLINEI GHENEA, FILMAT SĂRUTÂND O TIPESĂ RĂVĂȘITOARE…)

Probleme de sanatate pentru Pepe: Am inceput sa plang! Ce se intampla cu el...

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, la finalul „maratonului” de la mall, George Scripcaru și ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa” au înnoptat într-un renumit hotel din București, Pullman (fostul Sofitel). La fel cum mașinile celor doi au staționat până dimineață una lângă cealaltă, în parcarea hotelului. (NU RATA, AICI: JUNIORUL LUI OLI A ZĂPĂCIT BUCUREȘTIUL CU NOUL BRABUS DE 350.000 €!)

George Scripcaru și Daniela Kasper, ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”, împreună la shopping

Împreună la micul dejun

După ce și-au petrecut noaptea în același hotel, George Scripcaru și ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa” au apărut împreună la micul dejun. La final, după servirea mesei de dimineață, cei doi s-au despărțit chiar la recepția hotelului. După ce s-au sărutat prietenește pe obraz, edilul Brașovului a părăsit hotelul, iar Daniela-Cristina Kasper a rămas la recepție, acolo unde, potrivit informațiilor noastre, a achitat prețul unei camere unde figurau două persoane. (NU RATA, AICI: FOTBALISTUL DE LA NAȚIONALĂ DIVORȚEAZĂ, IAR NOI AM PUS MÂNA PE PROBA ADULTERULUI)

După sesiunea de cumpărărturi, George Scripcaru și Daniela Kasper, ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”, au înnoptat în același hotel

Cine este Daniela Kasper și cum ar fi ajutat-o George Scripcaru

Daniela-Cristina Kasper – cetăţean german, născută în Braşov – și-a creat o aură de legendă feminină, în ultimii ani, fiind considerată o mare surpriză pe o piaţă dominată de figurile masculine. Daniela Kasper, supranumită ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”, este un dezvoltator imobiliar de succes despre care se spune că ar beneficia de tratament preferențial din partea primarului Brașovului, George Scripcaru.

Unul dintre cadourile făcute de edil „Reginei imobiliarelor” ar fi că a racordat la utilități cartierul construit de ea. Și, cel mai tare lucru, i-a făcut străpungerea din cartier în Centura Brașovului, ceea ce a crescut fantastic valoarea complexului rezidențial!

Daniela Kasper deține firma Avantgarden Immo Invest și a dezvoltat peste 2.000 de apartamente în Brașov. În 2015 a semnat un parteneriat cu Immochan, divizia de imobiliare a grupului francez Auchan. Parteneriatul respectiv presupune dezvoltarea a încă 2.300 de apartamente, pe terenul fostei platforme industriale Tractorul. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM A PĂLMUIT-O PE LOREDANA CHIVU)

Regina imobiliarelor a susținut de fiecare dată că principala grijă pe care o are este ca muncitorii de pe șantierele sale să fie plătiți măcar cu salariul mediu pe economie, argumentând că nu poți avea realizări semnificative dacă nu plătești salarii decente.

E clar că omenii trebuie plătiţi cu minimum salariul mediu pe economie. Cerem şi noi o calitate, avem termene, cerinţele noastre sunt foarte mari şi aceste lucruri nu le obţii cu salarii mici”, spunea Daniela Kasper într-un interviu acordat economica.net.

În camera de hotel în care a fost cazată Daniela-Cristina Kasper, 4^&, figurau două persoane, potrivit listei pentru micul dejun

Controversa Avantgarden

În anul 2014, ”Regina imobiliarelor” a fost implicată într-o controversă de proporții, după ce reprezentanți ai Maurer Imobiliare au susținut că ea nu ar fi cerut acordul pentru folosirea numelui în proiectul „Avantgarden Tractorul”. (NU RATA, AICI: CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ POPULARĂ E HOTĂRÂTĂ SĂ-ȘI DISTRUGĂ SORA… AVEM DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE!)

Daniela Kasper – fosta parteneră a lui Simon Maurer în proiectul Avantgarden – demarat în 2006, a început construcţia ansamblului Avantgarden Tractorul, folosindu-se astfel de brandul „Avantgarden”, o marcă deţinută în comun de cei doi foşti parteneri.

Nu este normal ca un alt dezvoltator, fost partener, să dezvolte într-o altă zonă a oraşului un proiect cu nume similar, pentru care nu ni s-a solicitat acordul legal. Acest lucru este în detrimentul a tot ceea ce am construit în ultimii ani. Avantgarden va continua la el acasă, acolo unde a început totul, nu în alt cartier!”, spuneau reprezentanţii Maurer Imobiliare la vremea respectivă.

Aceştia au mai precizat că Maurer a solicitat acordul pentru folosirea mărcii Avantgarden pentru crearea brandului „Avantgarden 3”, brand sub care construieşte şi în municipiul Sibiu, motiv pentru care i se părea normal să se solicite acordul pentru folosirea mărcii şi în cazul proiectului Avantgarden Tractorul. (NU RATA AICI: EX-UL DANIELEI CRUDU A COMBINAT-O DE REVELION PE CROITOREASA CU SÂNI XXL!)

Pe de altă parte, Daniela Kasper a ripostat imediat: „Avantgarden nu este cartier, ci un brand. Este un brand care va fi folosit de cei doi proprietari ai brandului aşa cum consideră necesar”.

Compania Kasper Immo Invest, controlată de Daniela Kasper, a început să livreze apartamente în complexul Avantgarden Tractorul. E vorba despre o investiție de 15 milioane de euro. Preţurile în cadrul proiectului încep de la 32.000 euro, inclusiv TVA, şi ajung până la 90.000 euro, TVA inclusă (locurile de parcare şi boxa la demisol fiind incluse în preţ). Preţurile pe metru pătrat sunt calculate de la 720 euro / mp şi ajung până la maxim 900 euro/mp, în funcţie de modalitatea de plată şi orientarea imobilelor.

Material realizat de Aurelian Marinescu (corespondent Brașov)

Orice informații / documente / înregistrări în legătură cu Doamna Kasper și Domnul Primar le așteptăm pe adresa de e-mail aurelian.marinescu@cancan.ro. Absolut toate informațiile reale le vom publica. Știm că în Brașov nu poate apărea nimic despre conducerea orașului, motiv pentru care oferim noi spațiu pe site-ul nr.1 din România!

Clipe de GROAZA pentru Amalia Enache: Am fost in fiecare zi la oncologie sau la terapie intensiva