Primarul Timişoarei îi dă ultimatum lui Popică! Leo Grozavu stă la cotitură!

Publicat: 23/10/2017 | 11:32
Primarul Timişoarei îi dă ultimatum lui Popică! Leo Grozavu stă la cotitură!

Umilinţa istorică de pe „Naţional Arena” a fost digerată greu de Nicolae Robu. Edilul Timişoarei a pus înfrângerea pe seama lui Ionuţ Popa, afirmând că tehnicianul nu a reuşit să gestioneze aşa cum ar fi trebuit lucrurile la echipă. 

„Sunt necăjit. A fost o umilinţă pe care nu mi-am închipuit-o. Trebuie să mergem înainte, n-avem altă alternativă. M-am supărat şi am dat un comunicat văzând că domnul Ionuţ Popa se plânge înainte şi după fiecare meci. Nu e în regulă să aibă asemenea atitudine. În rest, are toate aprecierea mea. Nu avea de ce să se plângă. Până una alta, avea restanţe de două luni. Nu e chiar gaură în cer, având în vedere că au fost perioade cu cinci-şase luni restanţe, a declarat Nicolae Robu la Digi Sport.

Edilul bănăţenilor a spus că lotul pe care Timişoara îl are în acest moment este mai bun decât cel de anul trecut.

„Lotul e mai bun decât cel din sezonul trecut. Echipa are potenţial, dar este într-o pasă foarte proastă. Am solicitat să se schimbe puţin mentalitatea, totul pleacă de la mentalitate. Antrenorul trebuie să se ocupe de echipă. Sper să ieşim din această pasă proastă. Susţin echipa cum pot, dar nu din bugetul local, nu am mai primit bani de la buget din 2015”, a spus edilul Timişoarei.

Intrat în dizgraţia primarului, Ionuţ Popa ar putea fi demis după jocul din Cupa României cu ASU Poli Timişoara. Pe lista posibililor înlocuitori ai lui Popică sunt Leo Grozavu şi Dan Alexa. Primul are însă cele mai mari şanse de a-i lua locul tehnicianului de 64 de ani, fiind liber de contract după despărţirea de FC Botoşani. 

Cristi P.