Primele declarații ale Alinei Sorescu după ce s-a zvonit că divorțează: „Mi-a dat un inel pentru că…”

Publicat: 10/09/2020 | 15:37
Primele declarații ale Alinei Sorescu după ce s-a zvonit că divorțează: „Mi-a dat un inel pentru că…”

În ultima vreme, în presă s-a tot vorbit despre divorţul dintre Alex Ciucu și Alina Sorescu. Dacă până acum nu a existat niciun fel de confirmare, artista a apărut vineri la TV să lămurească lucrurile.

Alina Sorescu a zis la emisiunea Vorbește Lumea că Alex Ciucu i-a dat un inel pentru că fac zece ani de căsătorie. „Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”.

Citește și: S-a zvonit că ar fi în prag de divorț, dar adevărul este altul! Fotografiile cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu dovedesc contrariul

Ce s-a scris anterior

Designerul a fost surprins singur în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe litoralul românesc. El a intrat în locaţia respectivă alături de doi prieteni, însă soţul Alinei Sorescu a fost, în permanenţă, posomorât. Imediat, fanii au interpretat că lucrurile nu stau deloc bine pentru el.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt de zece ani căsătoriţi. Au două fetițe: Carolina și Raisa. Invitați la o emisiune TV, cei doi au povestit despre viața de familie, plusurile și minusurile unei căsnicii și au recunoscut, cu sinceritate, că sunt foarte diferiți.

„Mi-a plăcut de ea şi m-am dus ţintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea şi am vorbit cu ea. E diferenţa de 10 ani. Noi am terminat aceeaşi şcoală generală. Noi nu ne-am întâlnit niciodată în perioada şcolii”, a mărurisit Alexandru Ciucu.

S-au căsătorit pe 12 septembrie 2010, el fiind cunoscutul designer care lucrează costumele membrilor Casei Regale a României şi mai are și alți clienți celebri.

Cine e Alina Sorescu

Alina Sorescu este o cântăreață și prezentatoare TV din România. Actualmente este gazda emisiunii Tonomatul DP2 difuzată de postul TVR 2.

Debutul la un concurs muzical l-a avut în 1994 la Festivalul de Muzică pentru Copii, faza pe București unde a obținut locul I. În 1996, ea reușește să obțină primul loc la același concurs dar de data asta la nivel național. În același an, organizatorii Festivalului Cerbul de Aur de la Brașov o desemnează să susțină un recital la acest eveniment.

La vârsta de 11 ani Alina Sorescu lansează primul ei album intitulat Voi fi o stea, compozitor Eugen Mihaescu.

Nu rata: Alina Sorescu, în doliu. Artista e îngenuncheată de suferință: “Sunt foarte tristă, am pierdut-o…”

În 1999 a început un turneu în mai multe țări europene unde a susținut concerte în orașe din Franța, Italia, Belgia și Olanda. O piesă intitulată Ca-ntr-un joc de copil a făcut parte dintr-o compilație internațională de melodii pe un cd special al unui eveniment la care a luat parte. În domeniul studiilor muzicale, Alina a absolvit Școala Populară de Artă sub îndrumarea profesoarei Viorela Filip, studiind la secția canto.