S-a zvonit că ar fi în prag de divorț, dar adevărul este altul! Fotografiile cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu dovedesc contrariul

Publicat: 14/07/2020 | 12:35

S-a zvonit că ar fi în prag de divorț, dar adevărul este altul! Fotografiile, recent publicate, cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu dovedesc contrariul.

Sunt împreună de peste un deceniu, au împreună două fetițe însă… în ultima vreme au tot existat zvonuri conform cărora Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar fi în prag de divorț.

Informația nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi soți, însă… Alina Sorescu a publicat recent mai multe fotografii care spun totul! În imagini, artista apare cu soțul și fetițele sale, în timp ce se plimbau cu vaporașul în Lacul Herăstrău. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE ÎȘI PUNE BIANCA DRĂGUȘANU ÎN BAGAJ CÂND PLEACĂ LA MARE: ”CUNOSC O SINGURĂ PERSOANĂ CARE ARE MAI MULTE CHESTII DECÂT MINE”)

Alina Sorescu, alături de soțul ei și cele două fetișe pe care le au împreună

Atunci când au văzut imaginile, fanii au reacționat și au avut numai cuvinte de laudă la adresa familiei Ciucu.

„Cum sa nu fiți fericit domnule… v-ați căsătorit cu o fată adevărată… știți ce vreau să spun…. Bunul v-a mai dăruit două! Sa trăiți frumos!”, „Felicitări familie frumoasă, sănătate vă doresc”, „Ce familie frumoasă”, „Foarte frumoși… Relaxare plăcută!”, „O fetiță seamănă cu tati, iar cealaltă cu mami, plimbare frumoasă!”, „Superbi”, „Doamne, ce seamănă fetele cu tatăl lor!!!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Alina Sorescu își face timp și pentru ea

Cu o viață profesională agitată, dar și cu două fetițe mici, Alina Sorescu își face timp și pentru ea. În vârstă de 32 de ani, cântăreața este atentă cu felul în care arată și a dezvăluit că face pilates de două ori pe săptămână. (VEZI ȘI: RĂZVAN SIMION O SĂ TURBEZE! LIDIA BUBLE, FILMATĂ DEZBRĂCATĂ CU ALT BĂRBAT)

„E cel mai potrivit sport pentru mine. Am ajuns la pilates pentru că în perioada de recuperare după prima naștere căutam un mod de a face sport care să nu mă solicite foarte mult cardio, mai ales după cezariană… Acum, în septembrie (n.r.: anul trecut), vin obligatoriu de două sau de trei ori pe săptămână. Vin când dorm fetițele. Fiecare după posibilități”, a explicat Alina Sorescu în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Vorbește Lumea”.