Primele declarații ale lui Carmen de la Sălciua după ce numele ei a fost târât într-un scandal monstruos

Autor: A.N.
Publicat: 05/12/2019 | 18:47

Au apărut primele declarații ale lui Carmen de la Sălciua după ce numele ei a fost târât într-un scandal monstruos.

Un bărbat a mers la recepția unui hotel din Mehedinți și s-a prezentat ca fiind bodyguard-ul lui Carmen de la Sălciua, care urma să se cazeze acolo. Profitând de naivitatea angajaților, bărbatul s-a cazat și a mâncat, după care a furat o mașina hotelului aflată în parcare și a dispărut cu ea. A fost prins de poliție la Balș, când a rămas fără benzină.

Bărbatul care s-a prezentat drept bodyguard-ul lui Carmen de la Sălciua a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Aflând cele întâmplate, Carmen de la Sălciua a făcut și primele declarații după scandalul în care a fost implicată, fără voia ei. (CITEȘTE ȘI: A CREZUT CĂ E O GLUMĂ! CÂȚI BANI A PRIMIT CARMEN DE LA SĂLCIUA LA O CÂNTARE, ÎNTR-UN LOCAL DE ROMÂNI DIN IRLANDA)

”Am fost contactata de cei de la Romania TV pentru cazul care s-a petrecut azi dimineața si despre care nu stiu absolut nimic! Un barbat s-a dat drept bodyguardul meu, s-a cazat gratis la un hotel tot pe aceleași considerente, iar dimineata a furat o masina din parcarea hotelului!
As vrea sa fac unele lamuriri:
1. eu nu am bodyguard, decat atunci cand am evenimente si necesita paza!
2. In functie de orasul sau tara in care merg sa cant se contacteaza o echipa de paza care sa fie pe toata durata evenimentului acolo langă noi!
Deci, acest subiect nu ma priveste, nu stiu despre ce e vorba, nu stiu cine a putut crede “galusca” omului astuia astfel încat sa il lase sa se cazeze gratis fara sa verifice mai întai! Omul a fost prins din fericire si cred ca acest caz se va solutiona de autoritatile competente!”
, a declarat Carmen de la Sălciua.

Citește și...