Primele declarații ale lui Ștefan Bănică Jr. după ce a fost operat: “Starea mea de sănătate…“

Autor: Anca Toma
Publicat: 03/04/2018 | 10:10

Ștefan Bănică Jr. a ajuns ieri (n.r luni) de urgență la spital, acuzând dureri în zona abdominală. Inițial, medicii au crezut că este vorba de o indigestie, însă era vorba despre altceva. În urmă cu câteva ore, artistul a fost operat de apendicită, iar totul a decurs foarte bine.

Ștefan a  postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, în care încearcă să îi liniștească pe fani și îi anunță că se simte foarte bine în urma operației.

„Pentru că au circula în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine”, a scris Ştefan Bănică Jr.

S-au căsătorit vara trecută, în secret

După șase ani de relație, Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit la starea civilă.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, a spus Bănică, după ceremonie.

Citește și...