Primele imagini cu Elena Udrea și Alina Bica, în Costa Rica! Cum au fost fotografiate cele două

Publicat: 05/03/2018 | 10:08

După ce a confirmat că este gravidă cu gemeni, Elena Udrea a fost fotografiată alături de prietena ei Alina Bica, fost procurer șef DIICOT, în Costa Rica. Un român a facut publice fotografiile pe Facebook, în care cele două femei cunoscute apar într-o ipostază nemaivăzută.

Îmbrăcate lejer, în pantaloni scurți și maieuri albe, nemachiate, și ușor bronzate, cele două au fost văzute la un restaurant, iar blondina se delecta cu un pahar de vin.

sursa foto: Vlad Barbu/ Facebook

Celebra prezicătoare Carmen Harra este convinsă că Elena Udrea se va mărita din nou, ea afirmând că fosta șefă de la Ministerul Turismului va face nuntă și botez în același timp. „O maturizează, o s-o facă cu mai multă înţelegere faţă de tot ce se întâmplă, se umanizează, o sarcină îţi dă mai multă responsabilitate. E bine pentru evoluţia ei spirituală, în carieră. E foarte bună pentru ea. Copiii nu neapărat sudează căsniciile, de obicei se despart mai des. Important e să trăieşti momentul, clipa cu pasiune, evoluţia acestei relaţii va merge în bine. Mai mult ca sigur va avea nuntă şi botez anul acesta. Pentru o femeie, până la urmă, a deveni mamă e mare realizare”, a spus Carmen Harra la TV.

Citește și...