Primele imagini cu fetița lui Dinu Maxer. “Prin tine se explică Dumnezeu!”

Publicat: 22/10/2019 | 17:54

Pe 18 octombrie, Deea Maxer a născut o fetiţă perfect sănătoasă, care era aşteptată cu nerăbdare de toţi membrii familiei. Dinu şi soţia lui au devenit părinţi pentru a doua oară, ei mai au un băieţel, care se bucură foarte tare că în sfârşit şi-a cunoscut surioara.

La doar patru zile de la fericitul eveniment, Deea și Dinu Maxer au făcut publică și prima imagine cu fetița lor.

Prin tine se explică Dumnezeu„, a scris Deea Maxer în dreptul unei fotografii în care apare în brațe cu micuța.

Deea și Dinu Maxer, nuntă pe malul mării

Au trecut 10 ani de când Dinu și Deea s-au căsătorit, pe malul mării. Au avut parte de o nuntă furtunoasă, la propriu, dar și cu striptease din partea mirelui. Cei doi însă se mai gândesc, din când în când, și la divorț… în glumă, bineînțeles!

Tot glumesc cu Dinu și îi zic, ce ar fi să băgăm noi divorț, să ne anunțăm înainte părinții să nu facă infarct acasă, divorțăm, poate o să am și eu emisiunea mea, tu la altă emisiune pe un alt post de TV, facem carieră, bani, apoi ne împăcăm”, a fost replica soției lui Dinu Maxer.

Motive reale de divorț susțin că n-au avut, și nici ispite care să le devină amanți. Cei doi și-au expus părerile: ”Mie nu mi-a ieșit niciodată în față un ispit, adică n-am văzut niciodată un bărbat mișto la care să mă uit ca și cum l-aș avea ca partener sau amant, niciodată!

Niciodată nu m-am gândit la o chestie sexuală, nicidecum. Iar legat de femei, am o poantă drăguță, având în vedere că între mine și Dinu sunt 16 ani diferență, amanta potrivită pentru bărbatul meu încă nu s-a născut. Eu le îmbin pe toate așa că nu cred că există vreo tentație pentru el, decât eu, evident”, a mai spus Deea.

Citește și...