Primele imagini cu fiul lui Andrei Gheorghe, după moartea jurnalistului! Maximilian a ajuns într-un suflet la locul tragediei

Publicat: 20/03/2018 | 16:07

Maximilian, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe, a rămas înmărmurit când  auzit teribila veste. Acesta avea o relație foarte bună cu cel care-i era părinte, chiar dacă vitreg. Maximilian este fiul Petruței, cea de a doua soție a lui Andrei Gheorghe, de care a divorțat în secret, în urmă cu aproape trei ani.

Maximilian a fost surprins de paparazzii CANCAN.RO, în timp ce se îndrepta către locuința din Voluntari, unde a fost găsit fără suflare tatăl lui. Tristețea se poate citi pe chipul lui.

L-a îngrijit la spital

Maximilian, fiul Petruței, era și el ”bărbatul” din casa lui Andrei Gheorghe, pentru felul în care îl trata realizatorul TV. De altfel, Maximilian l-a însoțit și la spital și l-a vegheat la căpătâi, când a suferit o infecție respiratorie gravă care l-a adus în imposibilitatea de a respira.

Deşi s-au tot vehiculat motive pentru divorţul din urmă cu mai bine de doi ani, cei doi foşti soţi nu au confirmat niciunul dintre acestea. Petruţa s-a mulţumit să dea un răspuns cât se poate de concis şi diplomatic la acea vreme. „E nevoie de clarificări, informaţii etc. Eu nu fac declaraţii cu privire la viaţa mea de familie… din cauza exigenţelor profesionale. Sper să înţelegeţi şi să nu luaţi acest lucru ca pe un refuz”, a declarat femeia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Citește și...