Primele imagini de la botezul băiețelului Adelei Popescu! Cum au fost îmbrăcați invitații

Publicat: 06/05/2019 | 13:28

Deși vremea nu prea a ținut cu ei, botezul micuțului Andrei a reușit să strângă aproape, numeroși prieteni ai fericiților părinți. Alături de cunoscuți, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au distrat pe cinste până dimineață.

Chiar dacă cei doi au mai trecut o dată prin emoțiile creștinării unui copil, nici de data aceasta sentimentele de teamă nu au lipsit. Micuțul Andrei a avut parte de o slujbă emoționantă, sub privirile și mai emoționate ale părinților lor, care au radiat de fericire pe tot parcursul ceremoniei. (CITEȘTE ȘI: IOANA GRAMA ESTE ÎNSĂRCINATĂ! FRUMOASA BRUNETĂ A FĂCUT ANUNȚUL CHIAR DE ZIUA IUBITULUI SĂU)

Adela s-a pregătit încă de dimineață pentru marele eveniment și dacă privim puțin imaginile este de înțeles. Adela a ales pentru petrecerea micuțului său o rochie lungă, cu volane, elegantă,  în care a strălucit de-a dreptul. Tăticul a fost și el la înălțimea soției, s-a îmbrăcat la patru ace, într-un costum negru.  Nici ceilalți invitați nu s-au lăsat mai pejos, spre exemplu buna prietenă a Adelei, Andreea Ibacka a ales să poarte o rochie de culoare verde, cu care nu a rămas neobservată. Deliciul serii l-au facut bineînțeles Marian Nistos și soția lui, care nu numai că au impresionat prin ținutele extravagante cu care ne-au obișnuit deja, dar, au și întreținut atmosfera.

Tortul cu cinci etaje a fost și el în centul atenției. Învelit în marțipan, cu numele micuțui proaspăt creștinat, scris pe el, și ornamentat cu figurine viu colorate, a fost cel mai dorit moment al serii. Iar după ce toată lumea s-a îndulcit, petrecerea a continuat până în zori.

 

Citește și...