Primele poze cu Gina Pistol și Smiley, în filmul pe care îl fac împreună

Publicat: 04/01/2019 | 23:11

Premieră fierbinte de Ziua Îndrăgostiţilor! Gina Pistol şi Smiley revin pe marile ecrane în comedia „Oh, Ramona”, regizată de Cristina Jacob. Scenariul este o adaptare a cărţii „Suge-o, Ramona!”, scrisă de Andrei Ciobanu. 

Pe 14 februarie se va lansa în cinematografele din România comedia „Oh, Ramona!”. Distribuţia include atât actori străini, cât şi vedete autohtone. Gina Pistol (37 de ani) şi Smiley (35 de ani) vor avea roluri secundare. Cântăreţul e bun prieten cu regizoarea Cristina Jacob, iubita lui Adrian Sârbu, cea care a făcut şi „Selfie”, în care solistul apare ca invitat special, relatează click.ro.

Iată că a apărut prima imagine cu Gina Pistol în acest film, unde va avea o apariţie senzuală, fiind una dintre colegele eroinei principale. Gina Pistol a mai jucat în 2006 în pelicula „Margo”, iar în 2010 a avut o altă apariţie specială în serialul „Iubire şi onoare” (Acasă TV). Vedeta şi-a continuat cariera în TV şi acum a acceptat să joace în această peliculă.

La rândul lui, Smiley a debutat în 2007 în serialul „Cu un pas înainte” (ProTV), iar un an mai târziu, joacă în „Un film simplu”. A mai apărut în filmele „Naşa” şi „Selfie” şi în serialele „Triplusec” şi „Las Fierbinţi”.

La ProTV, Smiley e jurat la „Vocea României” şi prezentator, alături de Pavel Bartoş, la „Românii au talent”.„Smiley şi Feli Donose au câteva scene împreună în film.

Citește și...