Primele și singurele imagini din casa Vioricăi Dăncilă. Detaliul uluitor observat în această fotografie

Publicat: 22/11/2019 | 16:30
Primele și singurele imagini din casa Vioricăi Dăncilă. Detaliul uluitor observat în această fotografie

Viorica și Cristinel Dăncilă sunt căsătoriți de 36 de ani, având un mariaj ”sudat” care a rezistat tuturor provocărilor destinului. Cei doi au un băiat, Victor Florin, și au acceptat să vorbească – într-un interviu realizat de Florentina Fântânaru – despre începuturile căsniciei.

Cristinel Dăncilă a mărturisit că a cunoscut-o pe Viorica atunci când aceasta era ”fată de oraș” și a avut emoții mari în ceea ce privește posibilitatea ca aleasa inimii sale să se acomodeze cu viața de la țară. A prezentat-o părinților, a dus-o cu căruța de la gară, după ce a așteptat-o să vină cu trenul, iar povestea sentimentală a mers mai departe.  Cei care au urmărit prima parte a interviului soților Dăncilă au putut observa că aceștia au o casă mobilată cu gust, iar într-unul dintre colțurile camerei unde a fost luat interviul poate fi observată, dacă privești cu atenție, partea stânga-jos a unui televizor cu diagonală impresionantă. Camera este mobilată cu bun-gust, semn că soții Dăncilă sunt foarte atenți cu mediul în care locuiesc și unde se relaxează după revin de la muncă.

„Am filmat acasă la familia Dăncilă. Este primul interviu în care apare dl.Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soția i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, știu să înfrunte greutățile, știu să se sprijine și să se încurajeze reciproc”, a scris Florentina Fântânaru, cea care a realizat interviul cu soții Dăncilă, pe pagina sa de socializare. În ceea ce privește averea deținută de soții Dăncilă, liderul PSD a declarat, în timpul unei conferințe de presă, că totul poate fi demonstrat cu acte. „Totul se poate justifică din declarația de avere. Am fost 9 ani europarlamentar, soțul meu din 1999 este director în cadrul unei companii mari, iar în acel an am început construcția unei case, care nici acum nu este finalizată. Una din locuințe este din partea mamei mele, care a decedat. O altă locuință este tot de la părinții mei. Mai este o casă a socrilor mei, o casă de țară, una modestă”, a spus Viorica Dăncilă.

Citește și...