Primul cuplu distrus de Insula Iubirii de la Antena 1. Ce s-a întâmplat, de fapt

Autor: Maria H.
Publicat: 27/08/2019 | 11:38

Primii concurenți care au înfruntat ceremonia focului au fost Denisa și Adrian, cuplul din Cluj, care a venit în Thailanda cu o relație de cinci ani în spate. Adrian nu crede că Denisa nu a făcut sex cu Andi, chiar dacă aceasta i-a repetat că nu s-a întâmplat nimic!

Experiența ”Insula Iubirii” s-a încheiat pentru Denisa și Adrian, tinerii veniți de la Cluj pentru a-și testa iubirea, însă cei doi au decis să nu plece acasă împreună. Deși Adrian a mărturisit în repetate rânduri că o iartă pe Denisa și vrea să meargă mai departe cu ea, aceasta a decis să pună punct relației, pentru că și-a dat seama că nu are lângă ea un partener care să o aprecieze.

Puși față în față și nevoiți să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: ”Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?”, Denisa a ales să plece separat.

Denisa cu ochii în lacrimi după plecarea lui Andi

În fața camerelor, fosta iubită a lui Adrian nu și-a ascuns deloc lacrimile și a declarat că este pentru prima dată când gândește cu inima, nu cu mintea.

„Nu știu cu ce să încep…Am rămas singure… Dacă vreți să ne scoateți din starea asta, aduceți-i pe foștii. Ce simt acum nu am mai simțit până acum. Îi spuneam și lui (Andi, n.r.) când am avut cele 5 minute de despărțire că e prima dată când gândesc cu inima, nu cu mintea…și fac ceea ce simt.

Mi-e dor să aud geamul că scârțâie. Când m-am pus cu el pe canapea, am început să plâng. Plâng și de tristețe, dar și de bucurie. M-a făcut să văd cum e un bărbat adevărat. Eu chair sunt fericită cu ceea ce am trăit aici. E a doua oară când plâng în fața camerelor. Dar acum, de bucurie. Acum, puțin și de tristețe, dar mai mult de bucurie,” a spus Denisa, la testimoniale.

Citește și...