Acasă » Știri » Primul horoscop al anului 2015! Care sunt zodiile favorizate de astre in luna ianuarie

Primul horoscop al anului 2015! Care sunt zodiile favorizate de astre in luna ianuarie

De: Cancan 28/12/2014 | 18:45
Primul horoscop al anului 2015! Care sunt zodiile favorizate de astre in luna ianuarie

Prima lună a anului 2015 ne aduce un amestec interesant şi binevenit de Apă, Aer, Pământ şi Foc. Astfel evenimentele, stările, trăirile şi emoţiile noastre vor parcurge o paletă variată.

Dintre Semnele de Apă se evidenţiază Peştii şi Racul. Aspectul de Lună plină se formează în Rac în preajma datei de 5 ianuarie. Este o perioadă marcată de agresivitate, grabă, rigiditate în gândire, ancorare nepotrivită în idei, concepţii, situaţii, relaţii deja perimate. Recomandabil este să privim obiectiv la situaţia noastră şi să facem corecţiile necesare. Este mult mai uşor să venim în întâmpinarea schimbării potrivite fiecăruia dintre noi, decât să suportăm mai târziu situaţii pe muchie de cuţit, care ne vor transforma – vrem, nu vrem.

Semnul Peştilor îi găzduieşte în continuare pe Neptun şi pe Chiron, din 12 ianuarie pe Marte, iar din 28 ianurie şi pe Venus. Abia spre finele lunii latura emoţională îşi va face simţită prezenţa, însă într-un mod subiectiv.

Aerul este vedeta lunii, datorită prezenţei a şase componente în două Semne zodiacale de Aer şi anume în Balanţă şi Vărsător. Mentalul tuturor va fi foarte activ, vom gândi şi regândi strategii, planuri de viaţă personală sau profesională. Ne va fi mai uşor să comunicăm între noi, chiar dacă pe alocuri se vor folosi şi tonurile înalte. Este bine să ne controlăm gândurile, să discernem atent ceea ce spunem, ce promitem sau ce semnăm.
În Semnul Balanţei avem în continuare Nodul Nord Lunar, amintindu-ne discret că trebuie să ne continuăm curăţenia în relaţii sau colaborări socio-profesionale. Luna ianuarie ne oferă şanse deosebite de a fi realişti în privinţa relaţiilor în care suntem implicaţi, deoarece comunicarea sub diverse forme ne este înlesnită. Totodată, putem întâlni persoane potrivite evoluţiei noastre care undeva, cândva, peste an, ne vor deveni prieteni de nădejde.

În Semnul Vărsătorului se petrec multe. Marte se mai plimbă în acest Semn până în preajma datei de 12 ianuarie, Venus se află aici în intervalul aproximativ 4 – 28 ianuarie, Soarele intră în Vărsător pe 20 ianuarie şi foarte repede realizează aspectul de Lună nouă, iar Mercur este şi el prezent după 5 ale lunii, însă într-o postură deosebită.

Aspectul de Lună nouă în Vărsător, alcătuit în preajma datei de 20, ne va aduce în atenţie faptul că suntem foarte ancoraţi în idei, relaţii, planuri de viaţă care nu ne mai sunt de folos. Partea minunată a acestor zile constă în faptul că vom fi suficient de pregătiţi să analizăm la rece starea în care ne aflăm. Cu toate că vom fi tentaţi să ignorăm unele aspecte importante ale situaţiei noastre generale, până la urmă, mânaţi de evenimentele vremurilor pe care le trăim, vom lua varii decizii pentru a ne schimba viaţa.

Anul acesta Mercur va avea trei perioade de mers aparent retrograd, în toate cele trei Semne de Aer. Prima mişcare aparent retrogradă începe pe 22 ianuarie, în Vărsător şi se desfăşoară şi în prima parte a lunii viitoare. Această situaţie a lui Mercur ne va face să ne gândim la viitor, să regândim strategiile propuse mai demult pentru viitorul nostru personal, dar mai ales pentru cel colectiv. Sunt vizate în mod special acţiunile de grup şi mai puţin cele individuale. Persoanele care au funcţie, responsabilităţi majore la nivel colectiv, vor fi nevoite să îşi reevalueze direcţiile propuse pentru dezvoltarea şi progresul celorlaţi. La nivel individual este bine să ne gândim atent la relaţiile cu prietenii. De unii ar trebui să scăpăm rapid, însă pe alţii ar trebui să-i urmărim şi să legăm relaţii de bună calitate. Bine ar fi să ne detaşăm de figurile-model pe care le-am avut până acum. Fiecare dintre noi are înzestrarea nativă de a fi un model.

Dintre Semnele de Pământ se remarcă Fecioara şi Capricornul. Nativii Fecioară, cei care au Ascendentul în acest Semn şi planete personale sunt vulnerabili la tot ce-i înconjoară. Totuşi este doar o stare de spirit ce se cere scoasă la iveală, înţeleasă şi dizolvată. Să ne reamintim în permanenţă că totul este o experienţă care ne ajută să evoluăm.

Capricornul este ocupat de Venus în primele patru zile ale lunii, Mercur doar în primele cinci zile, Soarele stă aici până pe 20 ianuarie şi Pluto pe toată durata lunii. Să profităm de influenţele capricorniene din primele zile ale lunii, care ne îndeamnă şi ne ajută să fim realişti, pragmatici şi ceva mai bine organizaţi.

Focul este reprezentat de toate cele trei Semne zodiacale. În Berbec se zbenguie nestingherit Uranus, bulversându-ne din când în când ego-ul. Jupiter îşi continuă mişcarea aparent retrogradă în Leu, impulsionându-ne să ne cizelăm personalitatea, să ne rafinăm gusturile în toate domeniile vieţii. Saturn se află în Săgetător, într-un loc nu prea comod, astfel şi nouă creându-ne disconfort pe zona de viaţă specifică hărţii natale, pe care această planetă-profesor o tranzitează. Cu alte cuvinte, căldură primim din astral. Însă este vorba despre o căldură de înaltă calitate, care ne obligă, metaforic vorbind, să ne folosim propriul foc interior pentru a ne încălzi sufleteşte şi astfel ne încălzim şi trupeşte.

Cugetarea lunii ianuarie: „Chipul e oglinda inimii.” – proverb indian
 

R.O.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu e nici cafea, nici ceai!
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
BANCUL ZILEI | „Ce mașină frumoasă aveți!”
BANCUL ZILEI | „Ce mașină frumoasă aveți!”
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...