Printul Charles, dat in judecata de o romanca! Femeia cere ordin de protectie impotriva fiului Reginei Angliei

Publicat: 21/08/2015 | 00:04

Printul Charles, fiul Reginei Angliei, ar putea fi chemat la Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti in calitate de parat, dupa ce o romanca l-a dat in judecata si a cerut magistrailor sa emita un ordin de protectie impotriva acestuia.

Procesul pe care Constanta Marta l-a intentat fetei regale a fost inregistrat in urma cu doua zile, insa pana acum nu a fost fixat primul termen de judecata. Femeia cere judecatorilor sa-l oblige pe printul Charles sa nu se apropie de ea. Ramane de vazut cat de intemeia este cererea, avand in vedere ca nu este prima data cand fiul Reginei Angliei este dat in judecata in Romania.

 

A cerut despagubiri de 40 de milioane de lire

Mihaela Popa
Mihaela Popa

Mihaela Popa a dat in judecata in 2006 o cunoscuta firma de audit pentru care lucra in Marea Britanie, motivand ca a fost hartuita sexual de colegi, iar ulterior concediata. Ea sustinea ca un coleg I-ar fi spus ca “est-europencele sunt curve” ajungand bataia de joc a biroului dupa ce a fost pacalita sa intre intr-un sex shop. A urmat un proces in regatul Unit, indreptat impotriva companiei, si apoi chiar si impotriva Coroanei Regale, inclusiv a printului Charles, prin care cerea despagubiri de 40 de milioane de lire, insa cererea i-a fost respinsa.

Si Obama a fost dat in judecata

Barack Obama

Anul trecut, un alt roman l-a chemat in judecata pe Barack Obama, presedintele Statelor Unite. Acesta era suparat de faptul ca nu a reusit sa candideze pentru anumite functii publice. Judecatorii i-au respins insa cererea de chemare in judecata a celui mai puternic om din lume.

 

Citește și...