Prinţul Raţiu loveşte din nou! Ce face proxenetul cu sânge albastru în timp ce Poliţia îl caută ca să-l aresteze!

Publicat: 11/10/2015 | 20:10
Prinţul Raţiu loveşte din nou! Ce face proxenetul cu sânge albastru în timp ce Poliţia îl caută ca să-l aresteze!

Andrei Prisecaru, cunoscut ca printul Ratiu, este cautat de politisti pentru a fi incarcerat dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru proxenetism, insa barbatul isi vede linistit de viata, si flirteaza pe pagina sa de socializare.

Andrei Prisecaru spune ca se afla in America si ca nu se va intoarce in Romania. El se declara nevinovat, isi continua viata, si agata femei frumoase. Ratiu are o multime de admiratoare care il cauta in mediul online si care ii fac complimente, iar barbatul le raspunde in acelasi fel. Poate pe unii o sa-i mire faptul ca fanele lui Andrei Prisecaru sunt mult mai indraznete decat acesta.

Printul Andrei Ratiu a fost cel care a descoperit-o pe Cruduta
Printul Andrei Ratiu a fost cel care a descoperit-o pe Cruduta

Tinerele ii spun ca arata bine si ca ar vrea sa-l cunoasca in particular. Ratiu este ceva mai retinut, insa le raspunde, le multumeste si flirteaza cu acestea. 
 

„Ma distrez la maxim”


Andrei Prisecaru este cautat de politisti
Andrei Prisecaru este cautat de politisti

Printul”  spunea in vara ca se afla in America si se declara nevinovat. El a fugit din Romania cu putin timp inainte de pronuntarea sentintei de trei ani de inchisoare cu executare. „Va salut din Statele Unite ale Americii unde sunt alaturi de familia mea care locuieste in aceasta tara de peste 50 de ani. Consider ca este cea mai fericita perioada din viata mea personala si profesionala. Sunt foarte iubit si apreciat de catre personalitatile politice si artistice ale USA. In calitate de membru de onoare al Uniunii Artistilor Plastici din New York, imi desfasor activitatile artistice si profesionale la cel mai inalt nivel, administrez afacerile deschise aici, continui atat in America cat si in Europa succesele Colegiului de Modeling Prince d’Armeny, beneficiez de sprijinul si protectia totala din partea tuturor institutiilor statului american care nu recunosc sub nicio forma deciziile ilegale si abuzive ale justitiei din Constanta. Eu ma plimb, calatoresc si ma distrez la maxim„, scria Prisecaru pe Facebook
 

 Trei ani de inchisoare

„Printul” este cautat de politisti pentru a fi arestat

Procurorii au sustinut ca Andrei Ratiu a indemnat-o pe Tatiana, cea care i-a fost iubita in trecut, sa practice prostitutia, iar in urma acestui fapt ar fi cerut jumatate din banii care se incasau. Anchetatorii l-au acuzat ca ar fi sechestrat-o pe tanara timp de mai multe zile, lucru confirmat de judecatorii constanteni, care l-au condamnat pe Ratiu la trei ani de inchisoare.

Citește și...