Pro România, partidul lui Victor Ponta, vine tare din urmă! Sondajele confirmă

Publicat: 26/05/2020 | 20:26
Pro România, partidul lui Victor Ponta, vine tare din urmă! Sondajele confirmă

Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research în perioada 15-20 mai, Pro România, unde Victor Ponta este președinte, a urcat puternic în clasamentul încrederii românilor.

NU RATA: VICTOR PONTA ARUNCĂ BOMBA. ASTA SCHIMBĂ TOT

Pro România se apropie la un procent distanţă de Alianţa USR-PLUS, potrivit ultimul sondaj. Pe podium sunt PNL, PSD și Alianţa USR-PLUS. Partidul lui Victor Ponta, Pro România, este la “buza” podiumului.

Pro România a ajuns la 9,4% în topul preferințelor românilor dacă ar exista alegeri parlamentare în următoarea duminică.

Pro România este clar pe un trend ascendent, iar mărturie este ultimul sondaj realizat. Restul partidelor au motive serioase de neliniște, iar cifrele sunt fără discuție de partea formațiunii care îl are ca președinte pe Victor Ponta.

Sondajul de opinie a fost realizat de INSCOP Research. Datele au fost culese în perioada 15 – 20 mai 2020. Metoda de cercetare: interviu prin intermediul chestionarului, cu date culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), la un volum al eşantionuluimultistadial stratificat de 1132 de persoane. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.9%, la un grad de încredere de 95%.

VEZI AICI: VICTOR PONTA S-A ÎNTÂLNIT CU DEPUTATUL PSD VALERIU STERIU CA SĂ SEMNEZE ”PACTUL NAȚIONAL PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNILOR”

Prima reacție a lui Victor Ponta, președintele Pro România. “Putem să fim mai buni!”

În urmă cu exact un an – pe 26 Mai 2019 – ProRomania a avut > electoral cu ocazia Alegerilor Europarlamentare🥂🎂!

Deși eram un partid absolut nou, cu mulți adversari și resurse minime am obținut locul al 4 – lea! Este meritul Corinei Crețu și al întregii Echipe ProRomania – sunt foarte mândru de această Echipă și sunt convins că avem un viitor important pe scena politică – alături de toți cei care doresc și sprijină o Stângă Modernă, profesionistă, eficientă și curajoasă!

NU RATA: VICTOR PONTA, ATAC DUR LA ADRESA LUI DAN BARNA: ”EŞTI ORB SAU EŞTI MAI MINCINOS DECÂT TOŢI “VECHII”?

Azi ne confirmăm în sondaje acest loc al 4 lea / dar ne gândim că putem să fim mai buni și mai apropiați de probleme oamenilor! La Alegerile Locale și Parlamentare ProRomânia va reprezenta o alternativă de modernitate și profesionalism – dar și o echipă cu experiență și soluții concrete și eficiente pentru combaterea Crizei Economice!

Criza Economică din 2020 va fi mai dură și dureroasă pentru români decât aceea din 2010/ dar și noi trebuie să fi învățat lecția de atunci și să fim mai buni și mai eficienți!

Suntem ProRomânia – și ținem doar cu România!”, a fost mesajul postat de Victor Ponta.