Probleme cu banii pentru Sorinel Pustiu. Afla ce a patit manelistul!

Publicat: 20/04/2013 | 00:00
Probleme cu banii pentru Sorinel Pustiu. Afla ce a patit manelistul!

Nu castiga cat Florin Salam sau Adi Minune, insa ia bani frumosi la nunti si botezuri! Din cand in cand, insa, Sorinel Pustiu mai iese si in paguba.

Manelistul concerteaza des peste hotare, iar recent a trebuit sa cante in Elvetia, insa castigul nu a fost cel cu care era obisnuit.

„A trebuit sa platesc o caruta de bani pe biletele de avion pentru mine si formatia mea, mai ales ca nu am gasit o cursa imediat dupa concert. Am luat biletele de azi pe maine, iar asta a costat, nu gluma”, a declarat Sorinel Pustiu pentru cancan.ro.

Manelistul spune ca concertul din Elvetia a fost programat din scurt, asa ca nu a avut cum sa rezerve din timp biletele de avion

Manelistul nu-si face probleme in privinta interventiei chirurgicale
Manelistul nu-si face probleme in privinta interventiei chirurgicale

„M-a costat o suma frumusica, avand in vedere ca am mai multi baieti in formatie. Plus ca dupa concert nu am gasit o cursa spre tara, asa ca a trebuit sa dormim la hotel. Alta cheltuiala, si a fost ceva, avand in vedere ca vorbim de Elvetia. Banii pe concert i-am dat pe avion si pe cazare, nu a fost profit. Daca as sta sa fac calculul exact, poate as constatat ca am iesit pe minus”, a mai spus Sorinel Pustiu.

Manelistul a mai declarat ca nu ii pare rau, si asta pentru ca ii place ceea ce face. „Se mai intampla si astfel de lucruri. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatos, am o multime de concerte, iar daca din cand in cand se mai intampla lucruri de acest fel, nu este o problema”

(B.G.)

Citește și...