Probleme de sănătate pentru Cabral: ”Sunt legat de pat!” Ce diagnostic i-au pus medicii

Publicat: 11/01/2019 | 16:39

Cabral nu a scăpat de problemele medicale, de care s-a plâns chiar din perioada Crăciunului. Vedeta a anunțat recent că încă de la Crăciun este țintuit în pat din cauza unei hernii. Prezentatorul TV a sperat că problema se va remedia în scurt timp, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Cabral a publicat un mesaj pe blogul personal, în care le-a povestit admiratorilor săi cum s-au desfășurat ultimele săptămâni din viața lui, având în vedere că nu s-a putut deplasa prea mult din cauza unei dureri insuportabile de spate cauzate de hernie, scrie rtv.net.

CITEȘTE ȘI: CE NUME MEGA-DUBIOS AU ALES PENTRU FETIȚA LOR CABRAL ȘI ANDREEA IBACKA! DAR SĂ VEZI CE ÎNSEAMNĂ

“Îmi place să fiu sincer. Decât să tac și să mă dau mâine lebădă rănită, mai bine spun de-acum… mâine nu cred că ajung. Pentru că sporturi extreme, încă de la Crăciun sunt legat de pat. Am tot sperat să-mi revin până la eveniment, dar acum, cu o seară înainte, îmi dau seama că mă mint singur. Am o hernie la L4, cu deplasare. Doare, mămica mea, doare de parcă tot piciorul stâng e o măsea ce pulsează. Mâine dimimneață o să vă fiu alături cu mintea. Dar să n-ai impresia că ai pierdut mare lucru pentru că nu voi fi eu acolo. Ai o mână de oameni care vor face oricum să nu mi se simtă lipsa”, a scris Cabral.

Citește și...