Probleme in Paradis? Mihai Gainusa abia isi mai permite sa-i cumpere sotiei un buchet de flori?

Publicat: 20/09/2014 | 19:42
Probleme in Paradis? Mihai Gainusa abia isi mai permite sa-i cumpere sotiei un buchet de flori?

Fostul carcotas nu si-a pierdut din romantism, insa ca sa-l intretina face cateva eforturi financiare. Insa, la fel de grijuliu, acesta are grija sa nu goleasca cardul de economii pe cadouri.

Paparazzii l-au surprins pe Mihai Gainusa (43 ani) cand si-a lasat masina in strada, la cativa metri de o trecere de pietoni si s-a indreptat, plin de speranta, spre un bancomat aflat vizavi.
Intentia lui era sa ii cumpere soţiei lui un buchet de flori, preferabil unul mare, de trandafiri, dar mai intaid e toate trebuia sa-si verifice bugetul.

Mihai Gainusa si-a verificat contul inainte de a face cumparaturi

A introdus cardul in fanta cu lumini intermitente a bancomatului si a aşteptat cuminte sa i se elibereze chitanta cu soldul.

Chitanta nu a fost foarte generoasa cu Mihai, iar fata acestuia a parut mai degraba dezamagita.

Si-a schimbat planurile

Nu a scos nici un ban de pe card, poate pentru ca nu avea ce. Banii care se astepta sa ii intre pe card nu ii intrasera, asa ca Mihai, care lucreaza mai nou ca realizator la Radio 21, si-a schimbat planurile din mers.

Desi voia trandafiri, a cumparat floarea soarelui

Nu a mai cumparat trandafiri, asa cum si-a propus, ci un buchet de floarea-soarelui, ceea ce oricum e mult mai bine decat o legatura de marar sau una de patrunjel.

Desi voia trandafiri, a cumparat floarea soarelui

Vezi mai multe poze si detalii pe www.spy.ro
 

Citește și...