Probleme pentru Carmen Simionescu! Ce dezvăluire a făcut artista pe Instagram: ”M-au întrebat cum…”

Publicat: 06/11/2019 | 16:40
Probleme pentru Carmen Simionescu! Ce dezvăluire a făcut artista pe Instagram: ”M-au întrebat cum…”

În urmă cu trei luni, Carmen Simionescu, fata lui Adi Minune, a devenit mămică. Dar, iată, întâmpină unele probleme, după ce a adus-o pe lume pe Rossa. Chiar artista a ținut să detalieze, pe Instagram.

Carmen a mărturisit că a avut anumite probleme cu alăptarea după naștere și a fost nevoită să apeleze la lapte praf. Dar a dat asigurări că totul este, acum, ok.

„Foarte multe întrebări au fost de la mămici. M-au întrebat cum o alăptez pe baby Rossi. Noi folosim lapte praf, pentru că am avut niște probleme după naștere cu laptele mamar. Ei îi merge foarte bine cu laptele praf, deși ceea ce funcționează la un copil nu este neapărat obligatoriu să funcționeze și la alt copil,” a spus Carmen Simionescu, pe contul ei de Instagram. (Coduri de reducere, promoții și cupoane pentru cele mai bune magazine)

Mai mult, Carmen a mai povestit că foarte multe mămici o întreabă cum s-a schimbat viața ei, de când a devenit mămică. „Un copil în viața unei fete tinere aduce foarte multă dezordine și dezorientare. Vreau să fiu sinceră cu voi și vă spun că nu totul este lapte și miere. Ți se schimbă viața enorm de tare. Nu mai ești tu pe primul loc, copilul este pe primul loc. Cel mai frumos din toată chestia asta cu bebelușul este că nu te mai simți niciodată singură, te trezești dimineața și o vezi lângă tine,” a mai spus Carmen Simionescu, pe Instagram.

Citește și...