Procesul pentru casă a devastat-o pe mama Oanei Roman. Fosta primă doamnă a Guvernului se îndoapă cu somnifere!

Publicat: 23/10/2016 | 00:00

Acest an a fost unul cât se poate de dificil pentru mama Oanei Roman, după ce a aflat că are de plătit o sumă colosală, pentru că a locuit într-un imobil din cartierul Primăverii din Capitală.

Totul s-a întâmplat după ce a pierdut casa în care locuia de peste 30 de ani, după un proces cu statul. Situaţia pare acum să se înrăutăţească, asta deoarece fosta primă doamnă a Guvernului a ajuns să încerce să îşi regăsească liniştea în somnifere. În săptămâna care tocmai s-a încheiat, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a întâlnit-o pe Mioara Roman în nordul Capitalei, atunci când a mers la o farmacie să îşi cumpere respectivele pastile. 

După ce s-a dat jos dintr-un taxi, fosta soţie a lui Petre Roman a mers intrat rapid în respectiva farmacie, a cumpărat somniferele – câteva cutii chiar – după care a luat aceeaşi maşină înapoi spre casă. Problemele tot mai delicate în respectivul proces cu statul par să fie tot mai adânci. Cel mai probabil grijile o copleşesc pe mama Oanei Roman, pentru că aceasta nu mai poate pune geană pe geană noaptea.

Mama Oanei Roman şi-a cumpărat somnifere pentru că grijile nu îi dau pace noaptea şi nu poate dormi
Mama Oanei Roman şi-a cumpărat somnifere pentru că grijile nu îi dau pace noaptea şi nu poate dormi

Mai mult decât atât, pe data de 27 octombrie 2016, ea va trebui să meargă în instanţă. Asta deoarece joi are înfăţişare în primul termen din procesul cu RA-APPS (Regia Autonoma – Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat).

Din câte se pare, Mioara a trecut destul de greu peste divorţul de Petre Roman, care şi-a refăcut viaţa alături de Silvia Chifiriuc. Nu după foarte mult timp de la acel moment, când părea că s-a mai pus pe picioare şi viaţa îi revine la normal, ea a primit o nouă lovitură dură. Ea va trebui să plătească statului suma de 500 de mii de euro, după ce a refuzat să părăsească vila de protocol în care a locuit preţ de mai bine de 30 de ani. În prezent se află în plin proces pentru a-şi putea câştiga dreptatea în instanţă.