Profesoară de 59 de ani din Rusia, acuzată că a făcut striptease la ore! “Ce culoare avea fusta mea?”

Publicat: 21/12/2017 | 14:58
Profesoară de 59 de ani din Rusia, acuzată că a făcut striptease la ore! “Ce culoare avea fusta mea?”

O profesoară de geografie de 59 de ani din Moscova a fost concediată, fiind acuzată că a făcut striptease în faţa elevilor săi. Svtelana Koliadova spune însă că este un abuz al conducerii şcolii, după ce s-a plâns de condiţiile de muncă în urma adoptării unui nou regulament care le interzice cadrelor didactice să iasă din clasă chiar şi pentru a merce la WC.

Profesoara a dat iniţial şcoala în judecată şi a câştigat daune în instanţă, apoi s-a trezit cu o acuzaţie uluitoare. Conducerea instituţiei de învăţământ a concediat-o, pentru că ar fi făcut striptease în timpul unei ore.

Koliadova respinge toate acuzaţiile. „Am fost operată recent la un picior şi abia umblu în baston”, spune ea, potrivit Life.ru. Ea a cerut la tribunal ca elevii care o acuză să spună ce culoare avea fusta pe care o purta în acea zi şi pe care e acuzată că şi-a ridicat-o în faţa lor. Niciunul dintre elevi nu a putut preciza, iar femeia spune că motivul e simplu: nici măcar nu purta fustă, fiindcă din cauza operaţiei e nevoită să umble doar în pantaloni. Sentinţa va fi dată în ianuarie 2018.

 

Citește și...