Acasă » Știri » PROGNOZA METEO. Ninsori, viscol şi ploi după temperaturi de 15 grade, inclusiv în Bucureşti

PROGNOZA METEO. Ninsori, viscol şi ploi după temperaturi de 15 grade, inclusiv în Bucureşti

De: Răzvan Scarlat 11/02/2019 | 17:46
PROGNOZA METEO. Ninsori, viscol şi ploi după temperaturi de 15 grade, inclusiv în Bucureşti

Vremea se răceşte considerabil în următoarele zile. Cerul va fi mai mult noros și vor cădea precipitaţii, la început sub formă de ploaie, apoi ninsori. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari  în vestul și sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, dar și la munte, unde la peste 1500 m, rafalele vor depăși 80…90 km/h și va fi viscol.

La noapte, cerul va fi mai mult acoperit. Pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații, în general moderate cantitativ (se vor cumula 10…15 l/mp), mai ales în regiunile sud-vestice și centrale. Acestea vor fi mixte, local în Banat și Crișana, ploi și trecător lapoviță în Oltenia, Muntenia și jumătatea de sud a Moldovei și ploaie spre dimineață în Dobrogea. În Transilvania, Maramureș și jumătatea de nord a Moldovei, ploile se vor transforma în lapoviță și apoi ninsoare și se va depune strat de zăpadă. La munte vor predomina ninsorile și local se va depune strat mai consistent de zăpadă. Vântul se va intensifica treptat, cu precădere la altitudini mari în masivele sudice și vestice, unde se vor depăși viteze de 70…80 km/h și ninsoarea va fi viscolită, dar și în vestul și în sudul Olteniei, unde spre dimineață rafalele vor fi în jurul a 55 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros. În a doua parte a nopții, trecător va ploua slab, iar vântul va deveni moderat, cu rafale de până la 30…35 km/h. Temperatura minimă va fi de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va răci, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, iar cele minime între -9 și 2 grade. Cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații, pe arii mai extinse în centru, sud și est și în special în zona Carpaților Meridionali se vor cumula cantități de apă în general de 10…15 l/mp.Va ninge în Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei și local în Maramureș, precum și la munte, unde va continua să se depună strat de zăpadă mai consistent. În Banat și Crișana, pe spații mici, mai ales la începutul zilei, vor predomina lapoviță și ninsoare, în Dobrogea temporar va ploua, iar în Oltenia și Muntenia, ploile se vor transforma treptat în ninsoare începând din orele serii. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari (în general între 60 și 70 km/h) în vestul și sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, dar și la munte, unde la peste 1500 m, rafalele vor depăși 80…90 km/h și va fi viscol.

BUCUREŞTI: Vremea va fi închisă și se va răci. Ziua, temporar va ploua, iar în cursul nopții, treptat ploaia se va transforma în ninsoare și este posibil să se depună strat de zăpadă de până la 2…5 cm. Vântul va sufla moderat în cursul zilei, cu rafale de până la 35…40 km/h, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -1…0 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI: Vremea va continua să se răcească ușor, urmând a se înregistra valori diurne în general în jurul mediilor climatologice specifice datei și nocturne sub acestea în majoritatea regiunilor. Vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse precipitații slabe, predominant ninsori la începutul zilei în sud, iar noaptea mai ales în nord. La munte, trecător, va mai ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în zona montană, viteze mai mari urmând a se înregistra pe creste, unde temporar zăpada va fi spulberată, iar la cote mai reduse, pe parcursul zilei local și în vestul, estul și sud-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -13 și -3 grade.

BUCUREŞTI Vremea va continua să se răcească ușor. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul intervalului vor fi condiții să ningă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 5 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade, conform romaniatv.net.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime între -6 și 1 grad. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul, centrul și estul teritoriului, unde local vor fi precipitații slabe, mixte, iar la munte, temporar va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, dar și în Dobrogea.

BUCUREŞTI: Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros și spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de apariție a precipitațiilor slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -3…-2 grade.

PROGNOZA METEO VINERI: Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de sud-est a țării, unde mai ales ziua, local vor mai fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, în est, sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, iar cele minime între -8 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI: Cerul va avea înnorări și trecător vor fi posibile precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad.

De sâmbătă până luni, vremea se va încălzi treptat. Probabilitatea de precipitații va fi redusă.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...