Promisiunea spaniolului Pablo Coracero pentru „câini” după ce a preluat Dinamo: „Acest club merită o echipă pentru performanță!”

Publicat: 14/08/2020 | 10:03
Promisiunea spaniolului Pablo Coracero pentru „câini” după ce a preluat Dinamo: „Acest club merită o echipă pentru performanță!”

Spaniolul Pablo Cortacero, cel care reprezintă compania Benel International SA, noul acţionar majoritar al „câinilor roșii”, a declarat că vrea să redea „alb-roșilor” strălucire, dorința sa fiind ca Dinamo să ajungă să conteze și în cupele europene.

„Sunt bucuros să anunţ, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacţie cu reprezentanţii clubului Dinamo. Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merita mult mai mult decât a reuşit în ultimii ani. Merita o echipă pentru performanţă şi sper să reuşim să promovăm Dinamo Bucureşti în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc şi în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamovişti vom reuşi să fim cei mai buni!”, a transmis Pablo Cortacero.

În vârstă de 42 de ani, omul de afaceri spaniol a ajuns să cumpere clubul, după negocieri intense, dar ajutat de Juan Jose Melero Marin, un alt spaniol, tot om de afaceri și cu legături puternice cu Getafe, una din echipele importante din campionatul iberic.

Prezentarea oficială a noului acţionariat va avea loc în următoarele zile. Clubul nu precizează cât a primit Ionuţ Negoiţă pentru a ceda pachetul majoritar. Este pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo intră sub patronajul unei societăţi internaţionale.