Proprietarul maşinii în care şi-a găsit sfârşitul Răzvan Ciobanu rupe tăcerea. Cum au ajuns cheile Range Rover-ului la designer

Publicat: 02/05/2019 | 17:04

Proprietarul maşinii în care şi-a găsit sfârşitul Răzvan Ciobanu rupe tăcerea. Iulică Cercel a mărturisit cum au ajuns cheile Range Rover-ului la designer. 

Site-ul nr. 1 din România a aflat că mașina în care și-a dat ultima suflare Răzvan Ciobanu aparținea unei femei de afaceri din Oltenița, județul Călărași, pe nume Mădălina Georgiana I. Range-ul în care a murit cunoscutul designer era înmatriculat pe numele ei. Buletinul care a fost găsit în autoturism aparținea lui Iulică Cercel, iubitul fetei care i-a împrumutat bolidul ex-juratului de la “Bravo, ai stil!”. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV| ULTIMA NOTĂ DE PLATĂ DE LA MASA LUI RĂZVAN CIOBANU. CE A CONSUMAT ÎMPREUNĂ CU GAȘCA LUI)

”Era mașina mea și i-am lăsat-o de bunăvoie. Cum să mi-o fure? Ce să mai fac cu ea (n.r. mașina). E ”varză” făcută. Nu cred că ajung (n.r. înmormântare). Atâta presă, atâta circ… Nu-mi trebuie mie publicitate și nebunii și…”, a mărturisit Iulică Cercel potrivit romaniatv.net.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Astăzi, 2 mai, Răzvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum. (VEZI ȘI: EL A FOST MARELE ABSENT DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI RAZVAN CIOBANU)

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

 

Citește și...