Propunere inedită a lui Dan Bucura: toți candidații din Capitală să facă testul antidrog! VIDEO

Publicat: 31/08/2020 | 10:23
Propunere inedită a lui Dan Bucura: toți candidații din Capitală să facă testul antidrog! VIDEO

Jurnalistul Dan Bucura, candidat independent la Primăria și Consiliul Local sector 1, a lansat o provocare tuturor candidaților din București. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta vorbește despre pericolul consumului de stupefiante și publică un buletin de analize din care rezultă că nu a consumat asemenea substanțe.

În aceeași postare, Bucura vorbește despre zvonurile apărute în mediul on-line, legate de anumiți candidați la Primăria Capitalei, dar și la sectoare, care ar consuma așa ceva. „Să fim înțeleși, nu cred în aceste bârfe. Probabil sunt fonfleuri de campanie. Dar ca să nu existe suspiciuni, îi provoc pe toți candidații să facă ce am făcut eu. Testul durează 5 minute, iar rezultatul se dă a doua zi. Apoi să își publice rezultatul și abia după să meargă în fața electoratului”, explică jurnalistul-candidat.

Acesta este unul dintre cele mai importante puncte ale programului meu! Lansez astăzi o provocare capitală pentru toți candidații la București. Dacă nu au nimic de ascuns, le cer să accepte acest test, înainte de a veni în fața electoratului

Publicată de Dan Bucura pe Duminică, 30 august 2020

Acesta dă și un termen de 10-12 zile în care să se facă acest test, având în vedere că o parte dintre aceste substanțe dispar din corp după 2 săptămâni, scrie gandul.ro.