Protest în Piața Constituției, înainte de judecata lui Gheorghe Dincă. Familiile Luizei și Alexandrei vor dreptate

Autor: A.N.
Publicat: 11/01/2020 | 16:33
Protest în Piața Constituției, înainte de judecata lui Gheorghe Dincă. Familiile Luizei și Alexandrei vor dreptate

Protest în Piața Constituției, înainte de judecata lui Gheorghe Dincă. Familiile Luizei și Alexandrei vor dreptate. 

Familiile celor două adolescente dispărute, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu lansează un apel disperat către autorități cu doar câteva zile înainte ca dosarul să fie trimis în instanță. Alexandru Cumpănașu a îndemnat românii să vină și să se alăture protestului.

Luni, presuspusul criminal din Caracal va fi trimis în judecată. Familiile celor două tinere, însă, acuză faptul că lipsesc martori importanți. Zeci de persoane s-au strâns în Piața Constituției pentru a le cere autorităților să le găsească pe Luiza și Alexandra. (CITEȘTE ȘI: GHEORGHE DINCĂ, DECLARAȚIA COMPLETĂ DESPRE COMPLICII PE CARE I-A AVUT ÎN CAZUL RĂPIRII LUIZEI MELENCU)

Gheorghe Dincă a fost încătușat pe 25 iulie 2019, după aproape 20 de ore de la apelul Alexandrei Măceșanu la 112 în urma căruia a cerut să îi fie salvată viața.  Ieri (n.r. 10.ianuarie), Gheorghe Dincă a fost scos din arest şi dus la DIICOT, unde a fost din nou audiat de procurori.

Mama Alexandrei Măceșanu a fost prezentă și a povestit ce sentimente au încercat-o. (CITEȘTE ȘI: UNDE A FOST DUSĂ LUIZA MELENCU! GHEORGHE DINCĂ A CEDAT ȘI A SPUS, ÎN SFÂRȘIT, ADEVĂRUL)

”Nu pot să vă spun. Îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el. Noi sperăm să aflăm adevărul, să ne vedem copilul. Sperăm că o vom găsi pe Alexandra. Suntem binișor cu sănătatea, nu perfect, dar binișor. Știind că Gheorghe Dincă se afla acolo, îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el”, a mărturisit mama Alexandrei Măceșanu.

Citește și...