PSD și-a lansat candidații pentru Primăria Capitalei și cele șase sectoare. Ciolacu: ”Oameni integri, competenţi, profesionişti” (FOTO)

Publicat: 16/08/2020 | 20:10

Candidaţii PSD din Bucureşti în alegerile locale din luna septembrie au fost lansaţi, duminică seara, la eveniment fiind prezenţi preşedintele interimar al formațiunii politice, Marcel Ciolacu, secretarul general interimar, Paul Stănescu, cât și edilul Capitalei, Gabriela Firea, care candidează pentru un nou mandat.

Potrivit informațiilor furnizate de GÂNDUL.RO, alături de aceștia au fost prezenţi, candidatul la Primăria Sectorului 1 – Daniel Tudorache, candidatul la Primăria Sectorului 2 – Dan Cristian Popescu, candidatul la Primăria Sectorului 3 – Aurelian Bădulescu, candidatul la Primăria Sectorului 4 – Daniel Băluţă, candidatul la Primăria Sectorului 5 – Daniel Florea şi candidatul la Primăria Sectorului 6 – Gabriel Mutu.

PSD și-a lansat candidații pentru Primăria Capitalei și cele șase sectoare

”Un oraş care se modernizează, care se dezvoltă, dar fără a pune în pericol mediul, ci protejându-l. Un oraş care pune cetăţeanul pe primul loc, siguranţa şi nevoile lui, fie că vorbim de servicii de transport public, de sănătate, de educaţie sau cultură. Este o echipă de oameni integri, competenţi, profesionişti şi cu experienţă politică şi în administraţie. Sunt oameni pe care îi ştiţi deja. Îi ştiţi pentru că au fost mereu printre cetăţeni, preocupaţi să găsească soluţii la problemele lor. Sunt oameni care fac, nu se plâng. Sunt echipa PSD pentru Bucureşti! Eu sunt alături de Gabriela Firea şi de toţi candidaţii noştri la primăriile de sectoare: Daniel Tudorache, Cristian Popescu, Aurelian Bădulescu, Daniel Băluţă, Daniel Florea şi Gabriel Mutu”, a scris Marcel Ciolacu, duminică seara, pe Facebook, după lansarea candidaţilor PSD în alegerile locale din Bucureşti.

Președintele PSD spune că liberalii fac „doar vorbe şi zgomot şi haos”

„Nu au fost în stare să vină cu un candidat propriu la Bucureşti. Nici la sectoare! Nu au oameni, nu au soluţii, nu au nimic! Doar scandal. Au adus haos în România, au furat şi au minţit. E timpul să plece şi să vină oameni capabili să reconstruiască! Sunt sigur că bucureştenii le vor da o lecţie în aceste alegeri! O lecţie pe care s-o ţină minte! Succes, Gabi! Succes tuturor colegilor! PSD este alături de voi! Arătaţi-le ce puteţi!”, a mai scris Ciolacu.

Ce spune edilul Capitalei

Gabriela Firea a declarat că bucureștenii au de ales între echipa sa, cu o muncă onestă și corectă, dovedită de controalele săptămânale realizate de instituțiile statului, și candidatul dreptei unite, ale căror propuneri vor aduce românii în pragul sărăciei extreme și a șomajului.

”Toți se plâng de poluare, dar nu vin cu soluții, tocmai pentru a da motive bucureștenilor să fie supărați. Toată lumea știe că lucrările Centurii Capitalei și a Metroului aparțin Guvernului”, spune Firea.