Publicul din nou aproape de „tricolori”!

Publicat: 14/11/2017 | 07:00
Publicul din nou aproape de „tricolori”!

Jocul bun prestat de tricolori şi rezultatele convingătoare au readus publicul lângă naţinala pregătită de Cosmin Contra.Tehnicianul echipei naţionale, Cosmin Contra, speră ca pe „Arena Naţională” să vină cât mai mulţi spectatori pentru a susţine echipa României

„Am informaţii că vânzarea biletelor merge bine şi că va fi o atmosferă plăcută la ora meciului. Aşa că sunt toate ingredientele ca echipa naţională să facă un meci solid. În afară de rezultat, în amicalul cu Olanda vreau să văd acelaşi lucru din partea băieţilor ca la meciul cu Turcia. Să fim capabili să dominăm în multe momente echipa Olandei, să stăm cât mai departe de poarta noastră, să jucăm un fotbal plăcut şi să ne creăm ocazii. Sperăm ca atitudinea în teren să fie aceeaşi ca în faţa Turciei”, a declarat Cosmin Contra.

La rândul său, căpitanul echipei, Vlad Chiricheş, ar vrea ca atmosferă făcută de publicul de Cluj la meciul cu Turcia se poate repeta şi la Bucureşti, în cel cu Olanda. „A ajutat foarte mult jocul etalat de noi şi atitudinea arătată în ultimele meciuri. E important ca noi să avem evoluţii bune pentru ca publicul să ne susţină pe toată durata meciului. În campania trecută au fost momente în care nu am avut evoluţii bune. Chiar şi după victoria cu Armenia, o victorie chinuită, fanii au fost puţin frustraţi de ce se întâmpla pe teren. Doar asta a fost atunci. Dar eu cred că dacă noi vom arăta aceeaşi concentrare pe teren publicul ne va susţine”, a declarat Chiricheş.

Echipa naţională a României întâlneşte, astăzi, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Olandei, într-un meci amical. Partida va fi transmisă în direct de Pro TV.

                          

Cristi P.                   

Citește și...