Puterea dragostei, sezonul 2. A fost eliminat din concurs

Publicat: 29/07/2019 | 11:25
Puterea dragostei, sezonul 2. A fost eliminat din concurs

Gala Puterea Dragostei de sâmbătă, 27 iulie, a avut o mare surpriză pentru telespectatori. Bogdan Mocanu a avut un șoc când a aflat că părăsește în această gală Casa Puterea Dragostei. (Citește și: Culiță Sterp, relație cu o concurentă din casa Puterea Dragostei. Cuplu surpriză la Kanal D)

Bia și Bogdan Mocanu sunt cei doi concurenți propuși spre eliminare. Cel care a părăsit Puterea Dragostei este Bogdan Mocanu. Concurentul care a câștigat suma de 1500 de euro și își va proteja casa este Ella.

Abi Talent, puștiul care s-a îmbogățit din YouTube, intră în casa Puterea Dragostei

Cel care a făcut acest anunț este chiar Nelson Mondialu’, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei. Acesta susține că în casă va intra nimeni altul decât Abi Talent, cel mai în vogă personaj de pe YouTube-ul românesc.

Regele Youtube-ului va intra în casa Puterea Dragostei – asta susține Nelson Mondialu’ într-o filmare pe contul lui de Youtube. Tatăl vonvurentului Livian susține că Abi îi va lua locul lui Jador. Nelson nu explică însă de unde are aceste informații iar internauții îl acuză că a lansat ipoteza doar pentru a face mai multe vizualizări cu postarea lui.

Abi Talent are 18 ani și este superstar pe Youtube. Cântă trap cu influențe de manea, folosește un limbaj trivial și este în război declarat cu 5Gang cărora le reproșează că-l copiază. S-a lansat în urmă cu un an cu piesa ”Papuci Gucci” care a strâns 21 milioane de vizionări.